Дали може љубов помеѓу братучеди?

• Креатор на темата Креатор на темата love_comes_again
  • Време на започнување Време на започнување
До каде што отиде нашиов свет се е денеска можно! Ама строго сум против тоа! Па не е нормално и пририодно бре луѓе! Алоооооооооооооооо! Ги коси сите закони на природата!

Е КУР ВРСКА СО БРАТУЧЕДИ!!!ТОА Е НЕКОЈ ВИД НА ЕРЕС!!!НЕ СУМ ЕРЕТИК,ПА ТОА ДА ГО ПРАВАМ

Строго против тоа сум. Може да се случи ако не се знаат,ама од кога ќе дознаат би требало да раскинат. Од толку многу луѓе немора баш со братучеди/братучедки да одиш. :toe:

Јас никогаш не би одела со некој мој братучед и 3 колено да е и 10...:nenene:

Нормално дека може. Прашањето е дали е тоа прифатливо за семејството и општеството.

Јас никогаш не би одела со некој мој братучед и 3 колено да е и 10...:nenene:

Ајдеее 10 колено!!!:pos2:
Со пола Македонија ти си 10 колено. Да си знаеш пола од машкиве во Македонија за тебе се зафатени.:smir:

Ајдеее 10 колено!!!:pos2:
Со пола Македонија ти си 10 колено. Да си знаеш пола од машкиве во Македонија за тебе се зафатени.:smir:

Не мислев баш така...само сакав да кажам колку сум против тоа...:smir:

Не мислев баш така...само сакав да кажам колку сум против тоа...:smir:
да да така е... но ако гледаш на еден начин сите сме роднини цел свет лол којнасе по кое колено лол ..
он топик: не велам дека не би се заљубил во братуедками ... тоа може да се случи но ако не сум знаел дека ми е братучедка.. а да знам дека ми е братучедка и да се заљубам... нема шаси...колку и да е убава не би дозволил да се заљубам. и ако се заљубам тоа би било нај големата тајна :pipi: :kesa:

Љубовта не познава граници

Не ни можам да се заљубам у родбина :tv:

јес да ја не си ни заљубуем, тоа е за женски, ја само рокам

Нема шанси:nenene: и да ми е подалечна роднина сепак не е можно иста фамилија сме........

моја блиска другарка оди со трет брачед.мене чудно ми е сепак... Нивните родители не им дозволуваат ама тие тајно се гледаат...шпанска серија

ни ја не би можела да се заљубам во мој роднина (една причина е оти се мн. грди)
од друга страна физиолошка пречка нема бар не после 2колено
(2 братучеди)

hehe mi se ima sluceno da se vljubam vo mojata vtora bratuceda.(PORANO)

К*р Роднина не познава ! Хаха :baeh:

јас сум против и никогаш не би ни помислила на врска со некој од братучеди!!!
и не ги оправдувам врските помеѓу братучеди/братучедки
ТОА Е МОЕ МИСЛЕЊЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom