HEATHY
BARCA!
Не е добро, инцестот тешко го осудувам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка. Инцест е било каква сексуална активност помеѓу луѓе кои се во блиска, роднинска врска, која е нелегална или табу во општеството. Тука спаѓаат и братучеди, братучетки, први, втори, баби, дедовци и тн... Не само родител-дете (како што викаш ти). Иако, најчест тип на инцест се случува токму на релација татко-ќерка.P.S Инцест не е секс помеѓу братучеди, туку само родител со своето дете.
Не се рачуна да. И со влечење немаше на мотана така?Ja odam so 4 bratucetka ne se racuna posle treto koleno taka?
Евреите викаат дека може.
Исто и аристократите.
Шо им фали?
![]()
Се пријавуваш доброволец дека ти фали нешто , или се жалиш :pos2:Jas ne sum evrein, ama imam aristokratska (plava) krv.
Да на моја другарка 3 братучет се залјуби во неа па само да напраа несо... татко и вика братуцет ти е тоа знаеш друзете се како брат и сестра.И постои ли ?Односно дали сте се влјубиле некогас во некој толку близок?И дали е моЖна?
И јас имам таква крв од моите австро-унгарски предци.Jas ne sum evrein, ama imam aristokratska (plava) krv.
п.с
Дај да споредиме тоа лозите..Можда ќе испадне дека и далечни роднини сме![]()