Дали може да сакаш две личности во исто време?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Ja гледав на еден порнич едно чупе сакаше тројца. Сите ги изнасака до крај.

можеш да сакаш еден а да бидеш физички, па богами и психички привлечена кон друг. но долго не останува тоа, рамнотежа не опстанува, вагата отежнува на едната страна.На која? времето ќе покаже.

Можат да ти се свиѓаат двајца, тројца,100 души.
Според мене, не можеш да си заљубен во 2 личности.

Може да ти се свиѓаат повеќе од 1 девојка ама да сакаш повеќе од 1...хех..тешко :)

уфф темава е коска !!! моментално го имам проблемов за кој се разговара и верувајте дека во никој случај неможете да сакате повеке личности од една, мозете да мислите на многу повеке од една но само на една можете да се посветите целосно:uvo:

Неможе да се сака две одеднаж тоа е само чиста заблуда.Мислиш дека можеш ама после кога се разделиш со едната а продолжиш со другата сватиш која навистина си ја сакал.И дека само една си сакал.

sekako ......toa mene mi se slucuva sega i tolku realo i iskrano ki sakam podednakvo i dvete
sekoja od nejze si ima svoj sarm no i dvete se na ista cel ,a toa e mi go pravat filmot

Не. Не можеш да сакаш некого кого не го знаеш, со кого не си имал никаква комуникација и чувства, по мое кажано, врска. А 2 врски истовремено, тоа е изневерување. Значи, не можеш да сакаш истовремено две, на тој начин се самоповредуваш и ги повредуваш двете ,,сакани". Луѓето се створени да бидат моногамни, според мене. :smir:

не можи да сакаш двајца во исто време....можи само да сакаш една личност а кон другата да чуствуваш некаква привлечност,симпатија...а мислиш дека ја сакаш и неа....и како шо е кажано погоре раздели се со едната и продолжи со другата и ке видиш која повеќе ти недостига...мислам...не е можно две да се сакаат.....

Може да ти се допаѓаат да имаш симпатии да цувствуваш привлечност,интерес и што ли уште не кон не само две туку и повеќе личности.Ама кога станува збор за сакање тука е веќе нешто друго.Мислам дека само една личност можеш да сакаш онака вистински како што викаат со цела душа и тело:pipi:

Или не ги сакате двете или сакаш една од нив ... :)

Да посакуваш двајца тројца четворица е нормална работа
Ама можеш да сакаш.
Воглаво луѓето ги мешаат поимите го сакам и го посакувам посебно девојките.

Pfff da sakas dvajca podednakvo - nema sansi!!! Mozes samo eden da sakas, a vo drugiot da gledas eden vid simpatija i dobar provod, a da sakas..:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom