можеш да сакаш еден а да бидеш физички, па богами и психички привлечена кон друг. но долго не останува тоа, рамнотежа не опстанува, вагата отежнува на едната страна.На која? времето ќе покаже.
уфф темава е коска !!! моментално го имам проблемов за кој се разговара и верувајте дека во никој случај неможете да сакате повеке личности од една, мозете да мислите на многу повеке од една но само на една можете да се посветите целосно:uvo:
Неможе да се сака две одеднаж тоа е само чиста заблуда.Мислиш дека можеш ама после кога се разделиш со едната а продолжиш со другата сватиш која навистина си ја сакал.И дека само една си сакал.
sekako ......toa mene mi se slucuva sega i tolku realo i iskrano ki sakam podednakvo i dvete
sekoja od nejze si ima svoj sarm no i dvete se na ista cel ,a toa e mi go pravat filmot
Не. Не можеш да сакаш некого кого не го знаеш, со кого не си имал никаква комуникација и чувства, по мое кажано, врска. А 2 врски истовремено, тоа е изневерување. Значи, не можеш да сакаш истовремено две, на тој начин се самоповредуваш и ги повредуваш двете ,,сакани". Луѓето се створени да бидат моногамни, според мене. :smir:
не можи да сакаш двајца во исто време....можи само да сакаш една личност а кон другата да чуствуваш некаква привлечност,симпатија...а мислиш дека ја сакаш и неа....и како шо е кажано погоре раздели се со едната и продолжи со другата и ке видиш која повеќе ти недостига...мислам...не е можно две да се сакаат.....
Може да ти се допаѓаат да имаш симпатии да цувствуваш привлечност,интерес и што ли уште не кон не само две туку и повеќе личности.Ама кога станува збор за сакање тука е веќе нешто друго.Мислам дека само една личност можеш да сакаш онака вистински како што викаат со цела душа и тело
Pfff da sakas dvajca podednakvo - nema sansi!!! Mozes samo eden da sakas, a vo drugiot da gledas eden vid simpatija i dobar provod, a da sakas..:nenene:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.