Дали може да сакаш две личности во исто време?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Се сложувам со Бада, погорните постови ми беа филм. Многу јасно дека неможе да се сака повеќе од еден човек, како што мислам дека неможе ни да сакаш и во различно време на ист начин. Може моменталната привлечност кон некој друг да ја протолкуваме како љубов, но е далеку од тоа.

хммм..во кориснички панел ми дава дека сум реплицирала на темава,но неможам да си го најдам мислењето:nesum:
како и да е..дефинитивно неможеш да сакаш повеќе од една личност во одреден период на животот,кога искрено сакаш некого доволна ти е само таа личност и не верувам дека има простор во срцето за уште некој.:smir:

mary_jane напиша:
хммм..во кориснички панел ми дава дека сум реплицирала на темава,но неможам да си го најдам мислењето:nesum:

:oftopik:
Избришано ти е мислењето затоа што беше само цитат од Ацева, на кој кажуваш дека се сложуваш ... а проверив, исто си мислела и тогаш ...:kiss: :smir:

Sum se nasla vo takva situacija, donekade razbiram da se sakaat dvajca do nekade ne. Ako edniot ti dava sigurnost, vnimanie, interesen ti e se drugo, kon drugiot si povrzana preku strast emocii koi epten ne mozes da gi kontroliras. E mislam deka mnogu e tesko vo vakva situacija, nikako ne smees da se igras so cuvstvata na niv no ne i da gi potcenis i tvoite. Sega zavisi ako ednoit e deckoto a drugiot e zabranetoto ovosje ili slicno. Vo vakva situacija najdobro e da si ostanat rabotite kako sto se, da ne se gledas so nikoj izvesen period i koga rabotite ke si legnat na svoe togas ke se svati koj e vistinskiot, mozebi ke ispadne deka nieden od niv ne e, sekoja kombinacija e vozmozna, samo treba i so glavata malku da se razmisli.:salut:

Да дефинитивно. во моментов сум во таква ситуација и едноставно ги сакам двајцата, и двајцата си имаат мани... леле коа би се спојле во една личност би биле најпрекрасниот човек на свет аххх...ама неможе :(

spored mene dve zeni ili mazi ne e bitno sto, ne moze da se saka zasto ljubov si e ljubov i mislam deka vistinskata ljubov se slucuva samo ednas vo zivotot!

ama toa sum samo jas......... :)

Ми сее случило во исто време да сакам и да паднам на ласкање на типац па да си мислам дека сум си била заљубена, ама тоа било моментално , зашто бев помала и не ги разбирав малку поимите сакање, ласкање и љубов..........ама сега знам дека тоа било заблуда и дека неможе.....ама тоа значи според мене,да се сакаат двајца оддеднаш:nenene:

не може да се сакаат двајца истовремено...

Љубов за сите! Ја коа би бил у таква ситуација, би фрлил паричка :)

а што кога се зборува за љубовта од една страна а страста од друга срана?дали да се оди по главата и разумот или да се следи срцето....?:toe:

а што кога се зборува за љубовта од една страна а страста од друга срана?дали да се оди по главата и разумот или да се следи срцето....?:toe:

mozno e -" sovrsenstvoto na ednata + nedostatocite na drugata " licnost -
eve i "kolegata" dal eden silen odgovor imas potreba od balans nesto kako "eurokrem" - "ying - yang"
da mene mi se ima sluceno i nakraj so nikogo (za da ne sum vo zabludi ):toe:

mozno e -" sovrsenstvoto na ednata + nedostatocite na drugata " licnost -
eve i "kolegata" dal eden silen odgovor imas potreba od balans nesto kako "eurokrem" - "ying - yang"
da mene mi se ima sluceno i nakraj so nikogo (za da ne sum vo zabludi ):toe:

ах камо да можеше да ги споиме но браво за тебе штом си можел да се откажеш,понекогаш откажувањето не значи слабост туку храброст:wink:

Dali moze da sakas dve zeni vo isto vreme?Ama podednakvo:)

Vo istovreme?? Hmm... Jas ne mozam podednakvo vo istovreme da gi sakam. Eve primer, sea odam so edna, ja sakam od srce, iskreno i t.n. Za mene ne e mozno da sakam isto, nekoja druga, makar i da e genetska kopija na zenska mi. Ne istovremeno.. Sea sakam da iskomentiram nesto drugo, ama otvora toj komentar druga tema.. Drug pat za toa.
Poz

Hahah da sakah dvajca istovremeno i toa podednakvo-nema shansi.Moze da sakash eden ama da cuvstvuvash strast i simpatija kon drug shto nema vrska so sakanje.

Двајца у исто време подеднакво да сакам,никогаш!Ко прво неможам на двајцата подеднакво да им се посветам,да ги засакам маните и доблестите на двајцата во исто време...може само да ми се свигаат двајца во исто време подеднакво!Ама да сакам,ноу веј:nenene:! Прејак збор е тоа да се употреби на две личности во исто време...и да се осети...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom