Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сега појасни што сакаше да кажеш и објасни каква врска има реченицава со темава.Mr.Universe напиша:па ак излегуваш некое време да ама за секогаш нем шанци зато шо денеска или утре се дознајт
Сакам кажам незнам речам ... аман бе прентим пази малцеFortune напиша:Ај сега појасни што сакаше да кажеш и објасни каква врска има реченицава со темава.
:huh:
Чудна хемија сте вие женските ... тешко нас со вас и тешко нас без васДивајн напиша:Може и тоа како ... едниот секогаш ќе го сакаш повеќе, но љубовта е љубов и кога е мала, нели?![]()
G e G o напиша:Ние сме бетер ама ајко ќе сум со една со една сум ( барем за мене си кажвам )... е сега ако сум доволно пијан можно е и со две да завршам
.. не шала на страна ми се десило да сум со една а да ми гори душава да сум со друга ама ко ќе размислиш не вреди да расипиш врска со некоја шо ја цениш за една вечер со некоја друга која не ја ни познаваш што сорта е
...
Стварно е ужасно. Сакам една сакам да сум со друга, ама ми се оди кај трета. Ужасно е, ууужасно добро. Нек си ебе. То е разлика меѓу нас и вас. :helou:Дивајн напиша:Геџо, а вие мажите не сте такви? Немаш искуство да сакаш некоја, а ужасно да сакаш да си и со друга?:pusi: