Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas sum sakal i 5 u isto vreme, barem edna od tie da me sakase mene![]()
Никој нема две срциња,за да љуби подеднакво двајца.Никој не сака да биде делен.
Срцето е едно,кое треба да припадне на еден.Никој не може да сака двајца истовремено.
А ако мисли дека може,сето тоа е правење лице.Едната личност ни е мила и нејќиме да ја изгубиме,а во другата го бараме сето она што ни фали со првата.А ако нешто ви фали и не ве исполнува целосно,зошто продолжувате?
Форумот би бил бајаги досаден и малечок и без дискусија ако сите теми се ограничат од генерализирање. Иако си комплетно во право, и преку генерализирањето се изнесува својот став. Инаку речиси на секоја тема можеш да го почнеш постот со “Не генерализирај“Може да се каже "јас можам", "јас не можам", или "јас мислам". Правење генерални констатации на индивидуални теми нема никаква поента.
Например, јас можам да сакам повеќе луѓе во исто време. И сакам да ги сакам, и не сакам да биде никако поинаку.
Форумот би бил бајаги досаден и малечок и без дискусија ако сите теми се ограничат од генерализирање. Иако си комплетно во право, и преку генерализирањето се изнесува својот став. Инаку речиси на секоја тема можеш да го почнеш постот со “Не генерализирај“![]()
три пати напишав генерализирање... ова ми е четврт (без јогурт), а имам вкупно 5 реда. Hi, I`m Морон, nice to meet you :helou: