Дали можат девојки да силуваат машко?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе во 1996 имаше случај во Скопје ... Девојачка вечер во аеродром собрани само жени во стан ( алкохол дроги и расположење ). Доаѓа полицаец на врата за да им каже дека треба да ја намалат музиката бидејки пречат . Сето тоа се завршува без кривични пријави за да не пукнело во јавност поради тоа што полицаецот бил женет . Али се сеќавам дека го најдоа гол и дехидриран наредното утро во влезот од зградата . Многу многу детали никогаш не се разбраа ама сигурен сум дека не го тепале ...

Иначе зошто да не е можно ??? Значи ако се земе дека силовање е сексуален одност при кој едната страна е насилена , присилена да го има. Во тој случај силовање би било и ако ти се појави шефицата на врата со муабетот или ке ме _____ или ке леташ од работа ( присилен си дури и ти се заканила ) .... Или пак ако жената ти речи ако не ме ___ нема излегвање со другарите а ти несакаш ни да ја пипнеш во тој момент ( пак е изнудено и присилено ) Така да во општа смисла да ... многу е можно .

Па можат. Како успеа таа бившата жена на Орсон (од Очајни домаќинки )да го силува. Го опијани, го настега вијагра и си заврши работа. :pos:
Значи може, but only in movie, во реалноста може пак, ама потешко

Да. Сексуално, психички.. мањебитно.

Mi se nema toa sluceno :vozbud: lelej zarem postoi

Оф боже :uvo:

А зашто да не постои бе. Има примери такви.
Сепак стандардно е машките да ги вршат овие криминални дела, посебно што се посилна половина.
Но има силни цури кои слободно можат сексуално да го искористат машкото, без негово одобрување.
Глупи се оние фрази дека мажите не одбиваат сексуални понуди. Мислам дека не постои таков тип. Еве ви искочи оваа и ви скокне...
1719202_base.jpg

Сигурно дека тоа ќе се смета за силување :icon_lol:

Па можат. Како успеа таа бившата жена на Орсон (од Очајни домаќинки )да го силува. Го опијани, го настега вијагра и си заврши работа. :pos:
Значи може, but only in movie, во реалноста може пак, ама потешко
:pos::pos: Да бе стварно имаше оваков пример у филмот, е може некој да си се послужи со примеров.
Мислам дека не може зошто сепак за мажот да заврши работа и да пенетрира потребно е да се возбуди,а за да би бил силуван треба да се исполни условот да биде остварен сексуалниот акт на сила што би требало да значи и да не го пали жената да мора да му се дигне, што е малце потешко(бар така мислам) можеби би можело ако е жената покрупна некоја бабачко жениште па мажот па да го грабне:vozbud: и да го раздрлави таму да го соблече и да му прави разно разни страмотни работи онаму доле:icon_lol: па маж ко маж ќе се возбуди one way or the other.
Ама ако мажот е покрупен ондак нема шанси, да биде силуван дури и да му стави дрогиче во пијалакот нема да може да го пренесе од едно на друго место ќе и треба дизалица.:nesvest:

Мислам дека не може зошто сепак за мажот да заврши работа и да пенетрира потребно е да се возбуди,а за да би бил силуван треба да се исполни условот да биде остварен сексуалниот акт на сила што би требало да значи и да не го пали жената да мора да му се дигне, што е малце потешко(бар така мислам)...

Дадов пример претходно за време на војната во Босна -- девојка му држи репетиран пиштол на слепоочница на сердновечен маж и му наредува на маж да има секс со друга, стара и неатрактивна (во било кој смисол) жена. Сценариово се случува во логор.

Прашањето беше, што ако жената го присили мажот на сексуален чин кога тој не сака, без разлика што механизмот за ерекција доколку е физички стимулиарн ќе направи да ја има. Дали е тоа силување и дали може/треба да се гони со закон? Патем и жена која е силувана може да се навлажни.

jas citav za neoja nastavnicka koja navodno ''siluvala'' ucenik. toj demek nekel da ima seks so nea. ama ne znam dali e ova 100% sigurno, taka se zborase

Дадов пример претходно за време на војната во Босна -- девојка му држи репетиран пиштол на слепоочница на сердновечен маж и му наредува на маж да има секс со друга, стара и неатрактивна (во било кој смисол) жена. Сценариово се случува во логор.

Прашањето беше, што ако жената го присили мажот на сексуален чин кога тој не сака, без разлика што механизмот за ерекција доколку е физички стимулиарн ќе направи да ја има. Дали е тоа силување и дали може/треба да се гони со закон? Патем и жена која е силувана може да се навлажни.
За да постои актот силување треба да се исполни условот на сила,во овој случај иако вмешан е пиштол сепак со самото тоа што се постигнува ерекција и навлажнување не е на сила туку веќе преминува во задоволство без разлика што е уценет.
А за жената не си во право, бев на предавање Алексеј Дума од Судска медицина говореше на темата силување ќе го цитирам:"Жена која е силувана неможе да достигне климакс во ниеден случај, затоа што тоа е против нејзина волја"
А кога се испитува жртвата се праќа на гинеколог и можат да се проверат тие микроранички кои што настанале од самиот чин, присуство на семена течност здобивање со некое полово заболување и слично, најважно е дека кога жената е жртва на актот силување секогаш вагината и е подложна на создавање на ранички и микроранички, токму поради тоа што не е навлажнета.

МОже само што нема да морат да употребат сила кај 60% и така немаат многу :Р :pos2::pos2::pos2::pos2:
„Добро ај само не тука, кај мене одиме “

За да постои актот силување треба да се исполни условот на сила,во овој случај иако вмешан е пиштол сепак со самото тоа што се постигнува ерекција и навлажнување не е на сила туку веќе преминува во задоволство без разлика што е уценет. ...

Не е баш така, ерекција може да има од низа причини неповрзани со желбата за секс (пример секое сабајле при спиење).

Доколку некој е присилен и постигне ерекција природно или вештачки (со вијагра на пример) за да изврши сексуален чин, тоа според мене е силување.

Доколку некој е присилен и постигне ерекција природно или вештачки (со вијагра на пример) за да изврши сексуален чин, тоа според мене е силување.

Присилен или неприсилен, по природен или вештачки пат, ерекцијата се постигнала, навлажнувањето=задоволството се постигнало, веќе преминува во сфера на задоволството без разлика на тоа по кој пат се постигнало, тоа е кај мажите, а кај жените неможе да се постигне навлажнување во ниеден случај, бидејќи треба да постои волева активност за такво нешто, навлажнувањето кај жената се постигнува по пат на опуштање,и посакување на мажот(кај мажите една вијагра will do the trick:smir:) што не би можело за време на силување и како што реков сите случаи кај што жртва е жената биле болни за самата жртва, немало навлажнување, имало знаци на покажување на сила, модринки по телото, итн.

Не е баш така, ерекција може да има од низа причини неповрзани со желбата за секс (пример секое сабајле при спиење).
Таа сабајлечка неволева ерекција што ја кажуваш е недоволна за да се изврши сексуален акт, не е доволно цврста:helou:

А за жената не си во право, бев на предавање Алексеј Дума од Судска медицина говореше на темата силување ќе го цитирам:"Жена која е силувана неможе да достигне климакс во ниеден случај, затоа што тоа е против нејзина волја"

Климакс? :uvo:

Филозофка напиша:
За да постои актот силување треба да се исполни условот на сила,во овој случај иако вмешан е пиштол сепак со самото тоа што се постигнува ерекција и навлажнување не е на сила туку веќе преминува во задоволство без разлика што е уценет.

Ајде?!? Актот силување кој се темели на зборот “сила“ се рачуна само кога жртвата ќе биде опчекорена а? Океј, топ, не излегувај на улица следниве 5 минути, пиштол на слепоочница на првата девојка која ќе ја начекам, ама не ја допирам со прст, нека ме тужи после, ќе речам ме убеди дека “ме сака“.

За доброто на муабетот иначе, се сомневам дека има многу луѓе кои под притисок на пиштол ќе имаат моќ да го кренат, па макар Адриана Лима е у прашање.
Од друга страна, ако успеат, поадреналински секс, здравје... :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom