Дали можат девојки да силуваат машко?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
1. може, со старп он дилдо!
2. каква појава се жениве, ги ебеш и те сакаат! (кој будала во денешно време ќе те сака ако го ебеш?)
3. брцнете си прст во уво и протресете полека навнатре и нандвор, ко да се сексаат прстот и увото, на кого му е поубаво?

Може кога не е по негова желба..Само што машките као ние машки и не може да не силува..И демек треба нешто со сила да ти влезе за да биде силување.Ама да замислиме имате удварачка..Да речеме 120 кила тешка,заби како петада да лапнала..На фацаааа :nesvest: катастрофа и.тн.и.т.н...Сега нормално си заминувате за дома ве пресретнува и на сила без да сакате ништо со неа таа се обидува да има секс со вас...или пак во најстрашен случај вади вибратор и опс на машкото од позади..Тоа не е силување?Ама кое машко ќе ти го признае тоа...Можеби и ова што го кажав е во ретки случаеви,мнооогууу ретки...Но битно е дека се може...:pipi:

kolku sto pamtam u skolo koga ucev Krivicno, ni kazaa slucaj u Italija mislam imalo, zenski i toa organizirana grupa :), siluvale maski

Значи, жени можат да силуваат машки САМО во екстремни случаеви и кога жените имаат дилдо, да не речам пластичен кур со нив :)

Значи, жени можат да силуваат машки САМО во екстремни случаеви и кога жените имаат дилдо, да не речам пластичен кур со нив :)
Нормално де...
темава болје да ја крстеле, дали Петелот можи да снесе јајце?

Може кога не е по негова желба..Само што машките као ние машки и не може да не силува..И демек треба нешто со сила да ти влезе за да биде силување.Ама да замислиме имате удварачка..Да речеме 120 кила тешка,заби како петада да лапнала..На фацаааа :nesvest: катастрофа и.тн.и.т.н...Сега нормално си заминувате за дома ве пресретнува и на сила без да сакате ништо со неа таа се обидува да има секс со вас...или пак во најстрашен случај вади вибратор и опс на машкото од позади..Тоа не е силување?Ама кое машко ќе ти го признае тоа...Можеби и ова што го кажав е во ретки случаеви,мнооогууу ретки...Но битно е дека се може...:pipi:
дупка си е дупка, што би рекол еден мој пријател...

хаха..леле насловот е крш :pos2:
само замисли ја ситуацијата...хаха:vozbud:инаку зш да не може...денеска се е можно...:helou:

ak е некоја јако набилдана т.е. машково да е некој слабак и да го дувниш ќе паднит(а притоа триста трауми да има) можно е за сите други случаи јас мислам дека неможе да се силува туку да се преправа дека е така:vozbud:

:pos2:Moze moze..Se ima na ovaj svet..a i ovoa ke go docekame..:pos2:

mojt

fat-lady-on-top.jpg

E mojt mojt :D.

Kako sto rekoa ili e grda ili debela :D:> hahaha.
da e grda aj ke se stavi kesa ali debela :D

- едитирано од модератор

Инаку што се однесува до темата може како не може
Ке те заведи ке те врзи на креветот а ти ке се предомислиш и нејкеш ама тогаш е веке готово нема вракање врзан си шо ке правеш
:pos2:
ПС.бај д веј добра ти е сликата:toe:

100% може :) ке то однесе на некое темно место навечер и...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom