Дали мислите дека со форумов созревате?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Дали мислите дека преку читањето на нечии аргументи, размислувања, полека се менувале и вашите?

Освен што форумот гледам создаде една низа sub love networks, квадримилион парови испаднаа, дали нешто се смена кај вас?

Мојата прва реакција, беше позитивна и затоа останав на форумов. Сум бил на повеќе форуми, но некако овде се чувствувам најблизок со форумџиите. Нема меѓусебни вреѓања и кој е попаметен. Ми се допаѓа таа атмосфера и се надевам дека и понатаму ќе продолжи, бидејки ова што го имаме е реткост и треба да се зачува.

Инаку не се доискажав и јас лично се сменав, посебно некои мислења што ги имав за мене, плус тоа и ми делуваше делотворно откако ги искажав сите мои размислувања, пасии овде со вас. Конечно се почувствував слушнат од голема маса луѓе!

Поздрав до сите!

Нормално...многу работи се учат и дознаваат на форумов,тука дознав за многу поими кои ги немав ни чуено порано....се разменуваат искуства итн,итн у секој случај позитивна ствар е:)

Респект.

Созреваме со годините. Форумот помага.

Фала богу, ако сме сезнајковци, инаетчии, препотентни, егоцентрици итн.... не помага ни инка со Течност За Созревање ( ACME looney toones стил ).

Секако дека созреваме...секојдневно дознаваш нови и нови работи...разменуваш мислења со други членови... со еден збор супер

делумно-дефинитивно!

Sekako. Jas licno sum iznenaden. Sea ko gledam nazad glupostite sto sum gi pisal...eheeee....

</staro drtalo efekt>

секако.така е:toe:

Да ти кажам право,од досега тоа што сум читал форумски мислења,моите не се променале воопшто, туку само сум увидел што се нема по македонијава(а и светот).од фини деца со добар муабет, до глупи татари и кретенчиња искомплексирани кои ова е единствениот начин да „блеснат” или „да бидат во елемент”.
Некако не сум по тие web love работи,или женска да барам фалејќи се во форумов (или пак било каде) :) Не сакам никој да навредам бидејќи познавам такви парови кои се многу кул деца,но едноставно не сум толку по запознавања преку mIRC,MSN,форуми и сл. Но, од друга страна, гледав слики од Кајгана собиранките и морам да кажам дека како многу фини деца кајганџиите ми личат :)
Но,да не бидам погрешно разбран,во секој случај сметам дека е позитивна работа (инаку немаше да бидам тука),и дека човек може да најде луѓе за совет,муабет и сл (од мое искуство - барем во форумските теми автомобилизам, политика и сл. - односно оние кои ме интересираат и во кои сум активен)

Да,умствено дефинитивно.
Можеби не созревам,ама напредувам и се надоградувам на поле пишување и размислување и искажување сопствено мислење на свој начин,во тоа сум сигурна.

По малку ... пак трескам глупости ама порано само глупости трескав

Па... искрено мислам дека помага при созревање.
Лично кон некои работи имав поинаков,можеби понаивен пристап отколку сега...

pa mislam deka sozrevam non stop citam sekakvi mislenja,koga na nekogo ako mu e potrebna pomos za nesto vednas tuka mu pomagaat so soveti.sekako se steknuvaat prijatelstva i taka.ozbilno ova e najdobriot forum vo makedonija i zatoa samo tuka sum registriran :)

Moze da se rece deka sekoj clen sozreva forumdziski, bez razlika na toa kakov bil na pocetok. Nikoj ne moze da se pofali so toa deka bil sosema ist vo pisuvanje ili izrazuvanje kako pri prviot login na forumov. :)
I jas isto, zimi vujna.

Дефинитивно ни помага да созреваме!

:nenene:
Mislam deka me fati nekoj retrograden proces. :toe:

:lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom