Дали машките знаат вистински да сакаат?

Се разбира дека мажите знаат да сакаат. Искрено, темава ми е малку без врска. Дали некој сака некого или не...дали некој е способен да сака некого или не, зависи од неговата личност, а не од неговиот пол:wink:

Glupo prasanje .. normalno deka sakame , nema razlika megu zensko i masko koga se cisti emocii vo pitanje .. I nie sakame kako zenskite , duri masko koga vistinski ke se zaljubi tesko , mnogu tesko da ja zagubi taa emocija prema drugata licnost

Не, него жените знаат вистински да сакаат само не знаат кого да сакаат, па ги сакаат сите!

Имам боље прашање бе.

Зашто темава стои отворена и не го нашла местото во канта?
Пошто очигледно мистеријата се разреши уште во вториот пост, башка има и филмови за машки кои сакале, ете Neo за Trinity, Том Круз со жената во Mission Impossible 3, Брус Вилис со ќерката во Армагедон, па после и Бен Афлек со ќерката на Брус Вилис во Армагедон, Саид од Lost за таа што премина брда и планини, па и Сојер и Џулиет во истата серија, Бил Клинтон и Моника во безвременската љубов, дечкото што отиде во Германија за германката во Eurotrip...

Мислам...хелоуууу.

Сепак јас како машко... мислам дека машките незнаат да скаат вистински.. земам пример од мене... машко неможе да се залуби толку наивно... каква и девојка да има... секогаш ке се загледа во друга... за женските незнам... не сум бил во женска кожа, но мислам дека женските знаат да сакат вистински....

Сепак јас како машко... мислам дека машките незнаат да скаат вистински.. земам пример од мене... машко неможе да се залуби толку наивно... каква и девојка да има... секогаш ке се загледа во друга... за женските незнам... не сум бил во женска кожа, но мислам дека женските знаат да сакат вистински....
vo pravo si sinko...:wink:

сигурно xD

ОМГ каква тема боже :nesvest:
т.е шо се чудам го видов никот на отварачот на темава и ми стана јасно се...
еве ви одговор..
незнаеме ние да сакаме
неаме појма шо е љубов
незнаеме за љубов ние
и да ви кажам кога некоја ја зимаат за жена тоа не дека ја сакаат ептен ради реда...

боже глупости.... какви се теми нема да прочиташ.

За три работи нема лек : рак , мерак и простак , ах тој пусти мерак
Мош некој пат и на некоја девојка ќе и се посака само за една вечер. Секој сам за себе индвидуално без разлика на полот

Не знам дали сум пишувал поназат на темава,но од моменталнава моја ситуација само едно ќе произнесам,т.е. ќе прашам: Дали девојките знаат вистински да сакаат? Сте се запрашале,нели?:smir:

Не го разочарувај уште толку на авторот :pos2::pos2:

Машките знаат да сакаат.Лошо е да генерализираш. Ако некој мочко те разочарал или искористил не мора да значи дека сите сме такви, нели?
Јас познавам еден мал милион девојки кои не знаат што е тоа љубов, па зар треба да кажам дека девојките не знаат да сакаат. Не мислам така :)

Можеби сите сме способни да сакаме но не знаеме сите тоа да го покажеме. Причина за тоа е стравот, од повеќе причини. А тој страв неретко се маскира и зад ароганција, привидна надмоќност итн.

Човекот сака, зашто се срами да биде осамен. Вистинското сакање, не е до полот, туку зависи од карактерот. Мислам дека вистинската љубов нема рокови, туку самата по себе прави една незрела личност да созрее и да се стави себеси на второ место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom