Дали машките знаат вистински да сакаат?

Никогаш не ги сфатив ваквите прашања, што се основаат на генерализации. Многу ми се безцелни.

Не бе , незнаат , какво сакање бегај таму :tapp:

Никогаш не ги сфатив ваквите прашања, што се основаат на генерализации. Многу ми се безцелни.

Џабе, ако не ти било скршено сwцето у 7мо, џабе живееш, не го сфаќаш животот и машките како суштества.

Сакаат и барем кај нив е јасно и гласно или те сака или не, не ко кај грото жемски пол глумат љубов припаѓаат хаотично лудило.... и на првата „поинтересна“ прилика одма огромната љубов се заменува со нов плен, ебаго да не се можело чувства да се дефинираат.. што чуда ќе бефме бре.

Сакаат и барем кај нив е јасно и гласно или те сака или не, не ко кај грото жемски пол глумат љубов припаѓаат хаотично лудило.... и на првата „поинтересна“ прилика одма огромната љубов се заменува со нов плен, ебаго да не се можело чувства да се дефинираат.. што чуда ќе бефме бре.

:cuc: за ова

Џабе, ако не ти било скршено сwцето у 7мо, џабе живееш, не го сфаќаш животот и машките како суштества.
Шо знае девојче од 7мо за скршено срце? XD
И стварно мислам дека полот не одлучува колку има личноста способност да љуби :)

Не памтам кога сум ги отворил темиве.. читам наслов, гледам „Разочарана“ е името на корисникот кој ја отворил темата.. :ROFLMAO:

Дали машките знаат што е љубов? Знаат ли да сакаат само една и да не гледаат други? Постои ли љубов за нив или се им е само во сексот...
Се надевам на ств искрени одговори =)
Какво лошо прашање

Верувале или не има и такви искрени и искрени момци!
...така да нека проба која сака ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom