Дали машките знаат вистински да сакаат?

Нормално дека има и нормално дека знаат да сакаат. Секој човек ја има таа способност да сака и да љуби, ако мене не ме сакал некој дечко или ме повредил не значи дека не знае да сака, туку дека едноставно јас не сум била таа особа која тој би ја сакал. И генерално е така.

:zid::zid::zid::ija::ija: ....неможам да најдам едно човече што повраќа за да го изразам моето мислење за темава преку емот-икони...
глеј го ова

и кога ке видам некоја 14-15 години раскинала со дечкото, а го мислела дека тој е „вистинскиот“ па ќе се самоубива или ке се одкажува од машки, па после 2 дена го заборавила и оди со некој друг ми се гади од тоа. Има машки што толку многу ја сакаат женската, што прават се за нејзе (неможев да најдам едни постови од другар еден да видиш колку женските се цвеќе за мирисање). Машките не сакаат да ја изразат нивната љубов како женските, бидејќи така изгледаат како мекуши/папучари па нивните емоции ги кријат во нив. И да ИМА и МАШКИ и ЖЕНСКИ што знаат да сакаат, и има што незнаат да сакаат. На машко од 17 години му е дојдено до озбилност како да ќе се жени со женската што оди со него (ок...освен ако направат беља)??? И што заклучивме од цела тема? Ни машки, ни женски не знаат да сакаат....that is the awful truth, simple as 1,2,3 :toe:

ТОЛКУ

Kako vi teknuvaat vakvi glupavi prasanje... to e cudo nevideno... ncncnc
Da ne znaeja maskite da ljubat ne ke postoese voopsto ljubov, kako nekoja ti emocionalna kategorija ( ili od kaj da znam, nek se javat psiholozite da definiraat :)).
Sekako, vazi i sprotivnoto, da ne znaeja zenskite....

Дали знаат машките да сакаат? Тоа е како... Is the pope catholic? No... moar liek... Is the pope REALLY catholic?

Um.. D'oh...:самоутепање:

Знаат да сакат...и тогаш девојчињата влегуваат во некој филм...тие сакат ние да ги молиме, да трчаме по нив....

И шо кажав сеа ?!

А бе ај не тресете глупости не знаеле да сакаат пуффффффффффф...............

Темава е :nesvest:,одма не наведува на дополнителни подпрашања:Дали жените знаат вистински да сакаат? Дали воопшто постои љубов?Дали сите плавуши се стварно глупи?

Па еве ако постои љубов и да предпоставиме дека жените знаат вистински да сакаат,тоа би требало да значи дека и мажите знаат вистински да сакаат.:toe:
Неверојатно,ама вистинито.Сепак,не е се така розово,не сите.:ne: А,има и жени што не знаат па тука некаде сме,нема загрозени или привилегирани ни простор за плукање по едни или други.

Колку што можам да осетам и приметам по дечко ми би кажала Да постои вистинска и искрена љубов и би додала дека машко еднаш сака искрено и верно :kesa::back:

Прво на тој што ја отворил темава морам да му се изнасмеам, тоа е сигурно некоја женска глава со помалку од минимален мозок,а налет тоа и по никот се е кажано! И затоа прво едно гласно ХАХАХААХАХАХАХААХАХАХАХАХХААХАХАХХАХАХАА.....

Добо бе РАЗОЧАРАНА: Ти си сретнала 100 мажи во животот па за да дојдеш до констатација дека мажите не знаат да љубат? Не бе моме,ти си сретнала еден или двајца па макар и 5 да биделе,си се разочарала ти од нив,а можеби и тие од тебе па зато си сватила дека не знаат да љубат. Прво ако бараш во некого вина,почни си од тебе.Сама провери си кај ти е проблемот што некој не може да се заљуби во тебе,а вака само го вреѓаш целиот машки род. Јас па спротивно на твоето мислење ќе речам дека женските не знаат да љубат.Повели докажи го спротивното!

лелеле прашанјево... мислам дека може да го постави некој што сега се запишал во 5 - 6то одделение.

Дали машките знаат вистински да сакаат ? пффф па изгледа... сите врски се безвезе чим се поставува прашањево... па и ние сме од месо, крв ... и ние имаме срце.. не сме од камен! безвезе... оди таму играј со барбики...

Машките сакаат вистински али тоа трае извесно време. Ја би кажал кратко време.

Дефинитивно знаат да сакаат. Машко знае и да заплаче ако загуби девојка, односно ако раскине со неа, знае да пати повеќе од женските. Дури и ако тој биде оној кој ќе раскине,во повеќето случаи не се однесуваат ладнокрвно потоа и не им е сеедно. Барем јас така гледам на сето тоа.
Кога девојка е повредена, се разочарува од целиот машки род. За неа сите се еднакви и и треба време за да се опорави и повторно да може да верува некому. Не дека нема чувствителни машки од овој тип, но женските потешко преболуваат и затоа целиот нивен свет е срушен, тогаш нивните очи ги гледаат сите како оној кој ја повредил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom