Дали македонските јавни фаци се секси?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
StenmarC напиша:
Јасно ми е де ... само онака добро се поклопи тоа па не можев да оддолеам да не го пишам :P 8) :P

btw цурава супер изгледа али не ми се свиѓа како пее
elena2.jpg

грда е на сликава :?

The`bItCh напиша:
грда е на сликава :?

тука најмалце се приметува шминката и затоа не ви е добра ... не знам што очекувате ... изгледа Photoshop шминкање ... еве боље според мене....

m2elena.jpg

StenmarC напиша:
тука најмалце се приметува шминката и затоа не ви е добра ... не знам што очекувате ... изгледа Photoshop шминкање

еве ви шминкање
elena8.jpg

УУуууу колку грдо изгледа :P 8) :P <--- btw не личи на неа

Ne znam kako se vika, ali e turchinka glumica u teatar. Jas ja gledav proshlite 3-4 godini na glumcite peat. 40tina godini e inache... Mnogu e zeshka. Irena Ristich isto... Noze nevidzeni!!! A i celosno, ne samo nozete. Potoa Marija Vasich e sexy vo sekoja smila na zborot... i fizichka ubavina i lichnost, i razmisluvanja i se... Tip-Top devojka e.

BTW najsexy devojka shto ja imam videno u MKD, a i poshiroko, ne e javna faca... Mistichen znae za koja zboram, u sekoj sluchaj :wink:

Dolphin напиша:
Potoa Marija Vasich e sexy vo sekoja smila na zborot... i fizichka ubavina i lichnost, i razmisluvanja i se... Tip-Top devojka e.

Не греши душа брат ... немој вакви работи ... изгледа ти не си ја запознал у живо 8)

G-ne Ingemar..Sfaka ti chas na site 83 pobedi u svetskoit kup... ali..

Marija lichno ja znam, i toa ne povrshno. I jas imav pogreshno mislenje a nea, pred da ja zapoznaam. Ama poaslna javna faca od nea nema da sretnesh... I pokraj se, Marija voopshto nema izmesteni vrednosti. Iskreno ti kazuvam, a ja znam podobro zatoa shto idev so nejzina drugarka.

Океј...може сум стекнал погрешно мислење ... не ја занм добро 8)

Риспект за ова
Dolphin напиша:
G-ne Ingemar..Sfaka ti chas na site 83 pobedi u svetskoit kup...

Uffffffffff, zaboraviv

P.S.1. Koordinatorkata na nacionalnata programa za borba protiv sidata

P.S.2. Makedonskata olimpijka vo strelashtvo... Ne mi teknuva kako se vikashe ali mi e sexy... epten

janicka напиша:
Ne e ona malce glupicka?

Ima ubavina ama.. samo fizichka.

од кај па глупичка сега ??? Инаку мене не ми се свиѓа :wink:

Мистичен напиша:
Камелија Левенска ми е еден од фаворитите!

ЕЕЕЕ од кај ја најде неа баш ... не ја знам :P ...
Дај малце посликовито објаснувај :wink:

госпожата од Мобимак, уредник на клуб 360, мислам дека е и претседател на фондацијата Мобимак за Македонија.

Не можев да најдам слика од неа на нетов :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom