Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам шо род си ти, ама глупа ти е генерализацијава, не држи вода.Crazy_Butterfly напиша:Mada sekoe masko bi sakalo da i bide prv na svojata devojka dokolku e zaljuben vo nea. Toa e sebicno
FortunE напиша:Денес ако кажеш дека си невин/а ќе ти се смеат, башка тоа што нема да ти веруваат. Ама глупаво е да лажеш само за да дадеш поинаква слика за себе.
Jakov напиша:Ja dosega imam dve zenski zaebano na taa finta, deka ne sum imal nikogas sex i oni zeni lakomi da vidat kako izgleda toa, me spastrija....Ama jebi ga fintava mi proagase kao pomal, sega veke nikoj ne mi veruva deka sum takov.![]()
Во ред, ама ретки се тие кои нема да ја направат ненормална девојката доколку е невина. Еве ти што би помислил за девојка која на 23 години е невина? Истото што го наведе погоре?moTaro напиша:Зависи, Јас би имал посебен респект кон таква особа. Никогаш не би се смеел. И таква девојка секогаш ќе заземе No1 место кај мене во сите погледи!
А што се однесува до лажењето, во глобала е најглупаво без разлика која е целта!
FortunE напиша:Еве ти што би помислил за девојка која на 23 години е невина? Истото што го наведе погоре?
Ај ќе лажеш дечко месец, два, три.. Не можеш да го лажеш повеќе. Која е таа која ќе лаже дека е невина? Ај дечкото ќе ја чека (претпоставка) додека не се почувствува таа спремна. Или таквата врска мора да биде прекината (бидејќи таа нели не е невина, како што кажа ти тоа се проверува) или да му каже дека лажела (што повторно може да е крај поради лажењето или ќе и прости ако ја сака и не сака да стави крај на врската).moTaro напиша:Знаеш што е единствената "пречка", што кај девојките условно тоа може нели да се "докаже" односно "провери". А како може да се докаже лагата на машкото што кажува дека на 23 години не е невин а всушност е!? Се е можно, а се што е можно не е никогаш срамно! И незнам зашто би било.