Дали лажете (сте лажеле) за невиноста?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш сте лажеле околу невиноста?

• Да, дека сум бил/а невин/а

Гласови: 7 4,8%
  • Да, дека сум имал/а секс, а всушност сум бил невин/а

Гласови: 34 23,3%
  • Не, никогаш

Гласови: 105 71,9%

• Вкупно гласачи
    146
gi lazev edno vreme drugarkite dodeka ne me fatija na delo i dodeka ne me "zacesa" jazikot... posle se se dozna i od togas ne sum izlagala

kurvi4e напиша:
gi lazev edno vreme drugarkite dodeka ne me fatija na delo i dodeka ne me "zacesa" jazikot... posle se se dozna i od togas ne sum izlagala
Веруј, знаеле и пред да те фатат на дело.
Те виделе со кој ник идеш на Кајгана. :-)

Acid напиша:
Нема врска, црвено квадратче од мене.

Еве, јас признав дека ми е првпат. Подобро е да признаам на време, отколку сам да си потпишам признаница после 2-3 минути. А и не гледам ништо понижувачки да признаеш дека си невин. Баш напротив, можеш да добиеш повеќе „поени“. :wink:

Од мене имаш зелено за ова, зашто, на пример, и јас го имав истото направено. СИ имав на време признаено, ш`о да се брукам потоа, кога може со врем да си кажа,. :pos:

Da,sum lazela na nekolku tipovi deka ne sum bila nevina zasto?Zaradi sto sum mislela da ne pomislat deka sum glupava.I najvise zaradi sto sum mislela deka nema da sakaat nevina itn.

Кога бев невина си кажував дека сум невина и воопшто не се срамев. А сега кога не сум ,немам проблем ни тоа да го кажам-зошто би лажела за било која од овие две работи?Не ми е јасно :raz: Тој што те сака и почитува ,ќе те сака и така и така...

Ја и да лажам и да не лажам - никој нема да примети ниту пак ќе знае дали сум невин или не. :pos: Во било која насока. :baeh:

Macedalien напиша:
Ја и да лажам и да не лажам - никој нема да примети ниту пак ќе знае дали сум невин или не. :pos: Во било која насока. :baeh:
да, да, секако...:lud:

Abe lazev eden tip okolu taa rabota ama ke vidime kako ke odi,uste nemame stignato do momentot na razotkrivanje;-)

Bubi напиша:
Abe lazev eden tip okolu taa rabota ama ke vidime kako ke odi,uste nemame stignato do momentot na razotkrivanje;-)
i sho se desi ti poveruva ili

Bubi напиша:
Izgleda mi verva,ama sega nema da ima sansa ni da me razotkrie,oti e over!!!!! Verojatno i me mrazi....
паметно раскинување си му направила !!!!
така ли е ????

многу женски сакаат кога ќе раскинат да ги натераат дечковците да ги мразат!!!:lud::lud::lud::lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom