mr.wicket
limitless..
- Член од
- 20 јуни 2005
- Мислења
- 5.127
- Поени од реакции
- 520
- Локација
- Скопје, Македонија
- Веб-сајт
- micevski.xyz
:raz: nema potreba od lazenje za takvi raboti pogotova, neznam so kar imas od toa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро, не мислев стриктно за партнерот. Нормално дека ќе те фати, освен ако не е гОЈДО.Marice напиша:Немозиш бе чоек да лазиш ке те фатат!!!:cheeky1:

Гарант си зборела... Ииии, кога ме скина, 3 литра крв истече!divine напиша:Не сум лажела никогаш за тоа, освен што знам некогаш да преувеличувам работи ... ама тоа не е лажење:raz:.
И да, дома не кажувам такви работи, па со тек на време сватиле сами ваљда, незнам тоа![]()
Acid напиша:Гарант си зборела... Ииии, кога ме скина, 3 литра крв истече!

потполно се согласувам, сосема искрен одговорPtolomej напиша:Јас мислам дека нема машко кое би и признало на некоја девојка дека е невин(дури и ако ни цицка со рака не фатил дотогаш)...хе хе...е сега зошто е тоа така..хммм..веројатно поради машкото его и потребата за докажување пред женските...не верувам дека има некое машко кое за време на првиот секс во неговиот живот и признал на типката дека му е прв пат

преувеличување е невистинито претставување на нештата, што значи лажењеDivine напиша:Не сум лажела никогаш за тоа, освен што знам некогаш да преувеличувам работи ... ама тоа не е лажење . И да, дома не кажувам такви работи, па со тек на време сватиле сами ваљда, незнам тоа
Нема врска, црвено квадратче од мене.Ptolomej напиша:Јас мислам дека нема машко кое би и признало на некоја девојка дека е невин(дури и ако ни цицка со рака не фатил дотогаш)...хе хе...е сега зошто е тоа така..хммм..веројатно поради машкото его и потребата за докажување пред женските...не верувам дека има некое машко кое за време на првиот секс во неговиот живот и признал на типката дека му е прв пат