Дали лажете (сте лажеле) за невиноста?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш сте лажеле околу невиноста?

• Да, дека сум бил/а невин/а

Гласови: 7 4,8%
  • Да, дека сум имал/а секс, а всушност сум бил невин/а

Гласови: 34 23,3%
  • Не, никогаш

Гласови: 105 71,9%

• Вкупно гласачи
    146
zasho da ne koa se nekoi tolku lesni i glupi i pagjaat na tie stvari iskoristi si shansa

Marice напиша:
Немозиш бе чоек да лазиш ке те фатат!!!:cheeky1:
Добро, не мислев стриктно за партнерот. Нормално дека ќе те фати, освен ако не е гОЈДО.

Но, дали сте ги лажеле родителите (најчесто девојките...), пријателите и друштвото за таа работа и зошто?

Јас лично немам никогаш излажано околу мојата невиност, иако ја изгубив релативно „доцна”.:je:

Помалку ми беше срам да ги лажам девојките дека не сум невин, одошто самиот срам кој го кркав дека сум голем(помлад од 17г) и невин. Одкако ме скинаа, сконтав дека не е биг дил да не си невин, уствари сконтав дека искусна мачка сериозно си ја сваќа улогата на учителка, па го злоупотребив и тоа.:)

Уште како мал ме учеа да не лажам па немам ни за ова излажано. Со татко ми правев муабет на оваа тема уште пред да станам виновен :)

Јас мислам дека нема машко кое би и признало на некоја девојка дека е невин(дури и ако ни цицка со рака не фатил дотогаш)...хе хе...е сега зошто е тоа така..хммм..веројатно поради машкото его и потребата за докажување пред женските...не верувам дека има некое машко кое за време на првиот секс во неговиот живот и признал на типката дека му е прв пат

Не сум лажела никогаш за тоа, освен што знам некогаш да преувеличувам работи ... ама тоа не е лажење:raz: :icon_lol: .
И да, дома не кажувам такви работи, па со тек на време сватиле сами ваљда, незнам тоа:icon_lol:

Nikogas ne lazam za toa.A i nema potreba da se laze.Ako ti odi toa vo prilog nekogas da izlazes toa e veke ok.A vaka da lazes nema potreba.

divine напиша:
Не сум лажела никогаш за тоа, освен што знам некогаш да преувеличувам работи ... ама тоа не е лажење:raz: :icon_lol: .
И да, дома не кажувам такви работи, па со тек на време сватиле сами ваљда, незнам тоа:icon_lol:
Гарант си зборела... Ииии, кога ме скина, 3 литра крв истече!

Acid напиша:
Гарант си зборела... Ииии, кога ме скина, 3 литра крв истече!

Абе внимавам што преувеличувам, што ти е:pos:
А иначе лошо тоа со крвта ... криење по дома упм!:pos:

Ptolomej напиша:
Јас мислам дека нема машко кое би и признало на некоја девојка дека е невин(дури и ако ни цицка со рака не фатил дотогаш)...хе хе...е сега зошто е тоа така..хммм..веројатно поради машкото его и потребата за докажување пред женските...не верувам дека има некое машко кое за време на првиот секс во неговиот живот и признал на типката дека му е прв пат
потполно се согласувам, сосема искрен одговор:)
Некој се обидува да биде полуискрен
Divine напиша:
Не сум лажела никогаш за тоа, освен што знам некогаш да преувеличувам работи ... ама тоа не е лажење . И да, дома не кажувам такви работи, па со тек на време сватиле сами ваљда, незнам тоа
преувеличување е невистинито претставување на нештата, што значи лажење

Ptolomej напиша:
Нема врска, црвено квадратче од мене.

Еве, јас признав дека ми е првпат. Подобро е да признаам на време, отколку сам да си потпишам признаница после 2-3 минути. А и не гледам ништо понижувачки да признаеш дека си невин. Баш напротив, можеш да добиеш повеќе „поени“. :wink:

Ацид....не реков дека е понижувачки да и признаеш на некоја дека си невин или дека 110% од машките не признават,но факт е дека најголем процент(преку90%) не кажуваат дека им е прв пат и тоа не бидејќи им е срам туку поради машкото его

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom