Дали јадете путер од кикирики?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај го најде жити се?? Го барам година дена, порано секаде го имаше сега никаде не можам да го најдам :(
Да ти кажам и јас неам земено неколку месеци и се потсетив ко ја видов темава кај нас имаше во една локална продавница во Охрид сеа не знам неам видено би требало да има во поголемиве маркети таму да провериш не може да не носат повеке пошо сникерс и марс носат би требало да има...

:pov:гадноооооооооооооооо така би го опишал тој чуден намаз

E toa e veke drugo.. znaci losa slika napraviv za puterot od kikiritki... temata me inspirira slednata poseta na supermarket da si kupam puter od kikiritki ( se izvinuvam poradilatinicnoto pismo) :)
епа ко ке најдиш од некоја добра фирма пиши :) да знајме и ние да земиме не носат овде некои специфични производи кои странство ги има во големи количини и то од различни фирми ..
А имат едни соленки шо се полнети со него во бордо пакованје се мислам тие имаат баш вкус на соленка од кикиритка

Немам пробано до сега, а би сакал. Има во Веро, Тинекс, СП....?

До сега во животот сум јадел само еднаш, и тоа едни Американци ми дадоа еден мал сендвич со путер од кикирики, а јас ко луд го апнав многу брзо и ми се виде арен тој путер:) Би сакал пак да пробам

Mene voopsto ne mi se dopaga i ne go jadam

Сум пробал ама не ми оставил впечаток...

Никогаш не сум пробал , а на американскине филмови многу го фалат. А тоа што најчесто нивната храна е тапа џонсон па не верувам дека ова е нешто подобро.

не јадам,имаат калории

Јадам, т.е јадев додека имав, сега не знам од каде да го најдам.

Имам пробано ама тешко ми паѓа на желудникот после,и не го јадам.

Heмам пробано а би сакал да пробам.

Одамна му го имам меракот да пробам што е тоа што толку многу ги привлекува Американците но сеуште не сум купила :toe:

Не сум пробал,а и не планирам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom