Дали јадете путер од кикирики?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Уфф да, многу ми е вкусен.
Баш го комбинирам во америчка верзија со џем.
Њам њам :turn:

Исто како мајонез да јадеш.. Многу калории има а не е нешто посебно :)

Јадев порано тој во зеленото мало пластично кутивче што се продаваше. Ама одамна не се продава повеќе мислам, ако грешам нека ме исправи некој или еве нека каже каде се продава путер од кикирики и што пари е :)

Ја еднаш се заебав купив и не е тоа како што очекував, не е ни солено ни благо-никакво

Баш почнав да го јадам, и дознав дека е штетен за мојата крвна група (О+)...баш ми е жал што мора да го фрлам :(

Баш почнав да го јадам, и дознав дека е штетен за мојата крвна група (О+)...баш ми е жал што мора да го фрлам :(

Не се секирај друже , ја сум О+ исто така и јадам путер од кикирики цел живот па жив и здрав сум.

Интересна ствар е , калоричен е - бајаги , ама со банана (колку чудно и да звучи) убаво се комбинира.

Не се секирај друже , ја сум О+ исто така и јадам путер од кикирики цел живот па жив и здрав сум.

Интересна ствар е , калоричен е - бајаги , ама со банана (колку чудно и да звучи) убаво се комбинира.

што не кажа порано? веќе вечерав х))

Не сум јадел ама од љубопитност одма ќе си купам ако го најдам секако О_о Ме интересира цената да не е премногу "мрсна" како и самиот производ ? :) :) :)

Не сум јадел ама од љубопитност одма ќе си купам ако го најдам секако О_о Ме интересира цената да не е премногу "мрсна" како и самиот производ ? :) :) :)

Јас стално гледам во Тинекс има наш од Охрид мислам е 200 гр. 52 денари, а има и еден поскап Пами тој е над 100 ден. ама и поголемо пакување беше. И никако да купам...од пуст скептицизам :)

Јас стално гледам во Тинекс има наш од Охрид мислам е 200 гр. 52 денари, а има и еден поскап Пами тој е над 100 ден. ама и поголемо пакување беше. И никако да купам...од пуст скептицизам :)

Не е баш ногу скапо јас мислев 3-400 денара :) :) Ти па земи пробај ако е оваа цена обавезно ќе земам јас....

Многу бев попалена по путер од кикирики, се додека не го пробав...ништо посебно.

Хммм зашто би бил штетен баш за 0+?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom