Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажете нешто за прекратување на растење, освен диета нормално :pos: :pos: :pos:

стави си пирсови. во растење на блузичката ќе се трзаат така што ќе знаеш кога треба да прекратиш со јадење:smir:

треба да измислам нешто за намалување на гради,гледам многу има заинтересирани :) Apokalipto сакаш да ми бидеш асистент???

Не мора намалување, доволно е прекратување на растење, ајде мислете, претходниот предлог не ти го бива :pos:

треба да измислам нешто за намалување на гради,гледам многу има заинтересирани :) Apokalipto сакаш да ми бидеш асистент???
Oд кај знаеше дека ќе читам на темава :nesvest: - Да зошто па да не :)

Туку бек он топик, Акаша гледај на светлата страна, редно е и од Македонија да има некој/а во Гинис :pipi:

ајде девојки бесплатни масажи за намалување на градите,
MADE BY BUSARCE AND IS ASISTENT APOKALIPTO .
да напоменам задолжително носење на масло за масажа
du.gif

Од силикон.. или за повремено од чорапи ..

abe kolku shto ja sum slushnala shto zborele..od majonez, jajca, smoki, i od hormoni nekoi shto gi imalo u pileshkoto...a i rastat so sekoj pat ali malce koa devojcheto ke dobie ali izvesen period ne cel zivot:pipi:

Не е сè до генетиката... Знам за типки со мали гради, чии мајки имале поголеми.

Но во двата случаи типките биле понервозни од мајките.

Значи, уште еден совет: немојте да се нервирате по многу. Нервозата ги троши калориите, ама како за несреќа кајшто не треба ,т.е. од градите.

И треба почесто да се трљаат. Озбилно.:helou:

Да, да зеро и незаборавај да напоменеш дека додека си ги трљаат треба и да си пеат, сакам големи цицки:vozbud:

Последна проверена информација е дека раснат од америчкиве батаци.На децава денес прво цицки им раснат па заби.:wink:

Е од што може да пораснат, де? Детство би дала за правиот одговор :pos:
Последна проверена информација е дека раснат од америчкиве батаци.На децава денес прво цицки им раснат па заби.:wink:
Ма, шпекулации. Ја јес да словенски јадев поише, али батак си е батак. Л`жат, мајку им, да си направат бизнис од наивни како мене... :pos:

Море, нема лек и никакви методи. Освен ако сакаш да се подложиш под нож... Природно нема. Едино да си се помириш со судбината ти (слабо)цицлеста. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom