Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
од пуканки ... барем така се лажат во Струмица хаха

Ако градите престанале веќе подолго време да растат можат да се зголемат/смалат при екстремна промена на тежината.Ако телото се здебелува ратсат и градите, ако слабее слабеат и тие.Тие креми за зголемување, затегање на градите се мижи асан да ти баам, немаат благе везе.
А да ако сакате вашите гради да се зголемат има еден начин на кој 100% ќе пораснат: ставете си силикони!!!!

Ако градите престанале веќе подолго време да растат можат да се зголемат/смалат при екстремна промена на тежината.Ако телото се здебелува ратсат и градите, ако слабее слабеат и тие.Тие креми за зголемување, затегање на градите се мижи асан да ти баам, немаат благе везе.
А да ако сакате вашите гради да се зголемат има еден начин на кој 100% ќе пораснат: ставете си силикони!!!!
i_respekt.gif

Е да бе. Мастики, смоки, мајонез, боза... Све шо ја не јадев е*аго. :lut:

И млекото нема благе везе. Озбилно. Најозбилно.
Abe jas pocna jas ke zavrsam jas sakam da ima golemi gradi i gotovo ...:tapp:
Се усреќила. :tv:

Luge dejstvuva od ovie raboti neso. Daj pratete nekoja slika za dokaz 8)

Luge dejstvuva od ovie raboti neso. Daj pratete nekoja slika za dokaz 8)
абе јас би ти дала слика ( комбинирав боза, мајонез, смоки и масажа како и понекогаш за вечера помрсни пуканки) али нејќам да ми се блокира сандачето од премногу приватни пораки од дудлачите на форум:pos:

Па прати и на ПП :)

Од пуканки тешко да ви пораснат ама од пукање сигурно сугурно растат, така да наместо да го читате моето апсолутно непотребно мислење кое нема да ви користи за ништо во вашиот живот, гет даун он ит.:sekss:
инаку ова само за фимејлс важи :)

И да ви кажам дека тестирања на оваа теза имате кај мене 24/7, сите заинтересирани кандидатки да остават кратко CV и скен од негативен ХИВ тест кај мене на ПП, ќе ги разгледам вашите дојави и благовремено ќе ве информирам за евентуална понатамошна соработка.

Само бежбане му е мајката, набилди се да видаш какви гради ќе имаш :)

масажа од машко лице :vozbud:

Дај кажете нешто за прекратување на растење, освен диета нормално :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom