Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
од многу влечење со забиии:smir:
абе искрено се чудам младинава особено сега и гради и задниците незнам деформисани се.не се знае дали е задник или:pos2:
се е од сексот мислам а и девојкиве уште не дораснати се фрлат на секс .

А бе то си е мајка природа и готово...едиствено решение е под нож да се оди...ама не ви го препорачувам то,пошто има многу конра-ефекти...така да ЖЕНСКИ БИДЕТЕ ЗАДОВОЛНИ СО СВОИТЕ ГРАДИ БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ ВИ СЕ ПОМАЛИ ИЛИ ПОГОЛЕМИ.

..........да али ипак бидете позадоволни ако ви се поголеми...hihi
Ама немој сега да им набиваш комплекси на младите девојки на форумов.Оти......ќе се караме.:)

Ама немој сега да им набиваш комплекси на младите девојки на форумов.Оти......ќе се караме.:)

хехехе помаладите "понапредни", "поназадни" се од постарите ce знае на шо мислам :pos2: имаат атрибути дал господ:pos::pos::pos:

незнам за зенски али за машки знам дека растат од гиникомастија

Јас имам слушнато дека растат од пиво и пуканки :))

Sve od kaloricni raboti citam deka rastele=rastat so debeleenje e mojot zaklucok.Taka da no thanks.Mislam deka e zabluda deka mazive site sakaat golemi gradi,mnogu od niv sakaat i pomali.Ili ne a?

Sve od kaloricni raboti citam deka rastele=rastat so debeleenje e mojot zaklucok.Taka da no thanks.Mislam deka e zabluda deka mazive site sakaat golemi gradi,mnogu od niv sakaat i pomali.Ili ne a?
тоа е точно бидејки ако е некоја дебела нормално дека ке има големи цицинја
па секако дека сакаме не многу големи него средни али ако ја сакаш некоја и мали цицинја да има нема врска

Големината се должи на генетска предиспозиција

Абе може да добиете убави цврсти и големи гради ако вежбате редовно рацете :) ( а да има и друг начин, да јадете многгггу многгггу, и така ќе имате 3-во едно, дебело газе, мешенце, и големи гради, нестегнати)
:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom