Дали грицкате нокти?

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување

Грицкате ли нокти?

• Да

Гласови: 43 50,6%
  • Не

Гласови: 42 49,4%

• Вкупно гласачи
    85
Кажујте како да не грицкам АМАН..ни лакови не помагаат...ни горчливи ни незнам какви...не е убаво...а еднас едвај милиметар ги пуштив и француски си правев:tapp:

Надградба сестро и ништо друго. Почекај да ти пораснет твојте, и извај ги вештачките. После пак оди на козметичар да ти клает на твојте еден тврд гел шо немојш да го гризиш (ама немој да пробвиш де, не е то финтата ;) ) и после кажи впечатоци.

Нееее не ги грицкам и многу ме нервира кога ќе видам некој да ги грицка.
Многу лоша и грозна навика.
Кога само ќе помислам колку бактерии има на на ноктите..:nenene::nenene:

Неееее, ниту грицкам ниту некогаш сум грицкал, ниту па ќе грицкам. Едноставно, гнасно ми е :)

Ne grickam ni pa sum grickala...ne naogam zanimacija u toa:baeh:

Лееј мразам тоа толку ме вади од такт кога ќе видам некого уф. Лоша навика е многу.

Lele ke poludam mnogu gi grizam nokite, nikako ne mozam da gi porasnam a grdo mi e zensko bez dolgi nokti.Imav i nadgradba klaeno, pa po mesec dena ja izvadov i pak si gi izgriav mojte...ne znam pojke so da pram.

Грицкам на час коа ми е досадно...башка, не ги гризам ноктите туку тоа од страна..:pipi:

Грицкам.........посебно на досадни часој!!!

Ne gi grizam noktite , tuku toa od strana ...navishe na nervna baza..eve bash proslava nedela taka..mi bese napnata i glupa..i prstive lom mi se sega...:toe:

koga ke se setam deka sum grickal mi se zgaduva i fala bogu sto se odviknav i sea ich ne me faka kriza za da grickam

Не грицкам, одвратно ми е. На страна тоа што изгледа грдо, чуда се случуваат од еден обичен изгрицкан нокт.

Noktite gi grickam celi 13 godini,i nikogas ne sum se obidel da se odviknam....ne znam zosto..izglea mi se zaarni :)
Noktite na racete mi se dolgi okolu pola cm,i mnogu pati si go imam skinato zivecot na nekoj od prstite....ovaa navika e stvarno grozna,a na prstite se lepat sekakvi bakterii,nie gi vnesuvame u usta...taka da....so ovaa navika si go stavame zdravjeto u rizik...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom