Дали грицкате нокти?

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување

Грицкате ли нокти?

• Да

Гласови: 43 50,6%
  • Не

Гласови: 42 49,4%

• Вкупно гласачи
    85
Никогаш не сум ги грицкал оти не е хигиенски.За да се одвикниш треба да си решителен човек

Уф, не, никогаш не сум грицкала нокти, можеби зашто кога видам некој кај ги грицка не ми е воопшто убава слика.

Сестра ми грицка нокти и страшно ме нервира. Не сака да се потруди да се одвикне. Кога ќе и кажам, престанува. Ама некогаш кога е напната морам да си ќутам и да трпам :nerv:

Да, понекогаш, ама успеав да се привикнам да го правам тоа ретко...Порано ги грицкав постојано, може да се кажа дека бев зависник од тоа...

Не грицкам нокти ,а сите што грицкаат ги удирам по раце зошто ме нервира тоа многу:uvo:

Не да грицкам уше малце и цели прсти.И не памтам кога последен пат ми се сечени со ноктарица.:toe::pos2:

аууу не грицкам нокти,а нема ни да грицкам мнооогу лоша навика,а и лошо изгледа

Пред 7-8 години си ги грицкав ноктите. А пред 11-12 години си ги јадев мрсуљите :pos:

Јас до пред некоја недела грицкав нокти,и прстите заедно со нив,кожичките да не ги заборавам,и така тие ми беа ручек,доручек,вечера,ужина,ама,мајка ми ме прати на надградба на нокти и сеа еве пробувам надградбава да ја изедам ама не може :vitez:

Аууу да! Најчесто кога сум нервозна...и стварно не знам како да се одвикнам,а знам дека е многу грозна навика,ако знајте некој лек за одвикнување кажвајте.:):):)

Ne da grickam...gi unistuvam totalno, samo me slepkaat po race, am so da pravam, nesvesno:toe:

Не.
И неможам да разберам оти има толку луге шо го праат тоа.
Не ме нервира воопшто,баш ми се интересни коа ги глеам и сакам да знам оти го праат тоа?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom