Дали грицкате нокти?

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување

Грицкате ли нокти?

• Да

Гласови: 43 50,6%
  • Не

Гласови: 42 49,4%

• Вкупно гласачи
    85
Порано да, многу. Веќе не ги грицкам, научив да ја филтрирам нервозата на други начини. :)

nokti ne, ama mesoto okolu noktite parce go imam napraeno, mislam nokti nemaat nekoj vkus poseben, ama zatoa mesoto ima

Фала богу значи немам само јас парче нокти. Јас ги грицкам и тоа по нооогу. Сакам да се одвикнам ама некако не бива. Многу ме боле и јас пак јадам и пак и пак и така се додека крвца не претече:toe:

Порано постојано и во секоја ситуација,па после кога бев у ситуација да не можам цигара да запалам,а сега во последно време кога сум нервозна или страв ми е...
Додуша,почнав да ги пуштам ноктиве.Додуши сите ми се различни во должина,ама нема врска.:pos:

Порано секој божји ден,сега само пред колоквиуми или испити,значи денес немам нокти едвај куцам :icon_lol: преку цела година ги растам и у сесија ги јадам,ама мора да се откажам од оваа беља...

а замислете кога ќе бришете г`з не ви текне и загризете нокти
кој ќе го направе тоа нека каже каков е вкусот на гомното!

Ноктите не, ама тоа кожите одоколу. :icon_lol:

Лоша навика, викаат патолошки било. :/

Не, мојата грицкарска кариера се засноваше на неколку месечно грицкање у трето одделение и толку :pos2:

Ноктите НЕ, ама порано многу сум ја грицкал кожата под ноктите. Не знам како се одвикнав (:

Не грицкам нокти, а сум прометил дека луѓето околу мене страшно ги грицкаат, абе тоа кожата се си ја изедат..страшно и плус не хигиенски..

Не, воопшто, никогаш во живот.

ич не грицкав али..почнав во последно време.. а особено кога ми е мн. досадно на некои часови :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom