Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каква врска има интелегенцијата?????????????????????????????ftopic:
Не можам и инетелигенција е.
Он топик.
Шо не можиш да сфатиш? Зошто се чудиш?
Зошто се пресудни?
Ај одговори жити прстињата.
каква врска има интелегенцијата?????????????????????????????
како што кажав за пријателсво не се пресудни,а за другарство се пресудни.
Ако не разликуваш пријателство од другарство тоа е твој проблем(зашто некој нема другари да се разбереме тука)и дали ја знаеш тежината на зборот другар???Е сега неможам јас со некој 10 години постар од мене да ми е другар.Зашто,за да биде другар треба заедно да сте проживеале многу работи,а не се гледам себеси со некој 10 години постар со исто темпо на живеење...и ред други работи,да не објаснувам што е другар.Но да не забегувам само ти одговори ми како тоа зависи од нивото на интелегенција жити ушињата,(за пријателсво како што беше прашањето)
каква врска има интелегенцијата тука.?
за пријателство не се пресудни а за другарствово голем процент се пресудни.Ова го напишав за да не се помешаме меѓу пријателство и другарство.
Па ние сме луѓе без предрасуди:wink:Како што го вртите тука муабетот...тогаш ни годините ни расата ни полот ни видот,...па немора ни да е жива материја за да ни биде пријател....може да ни биде пријател некое куче , маче, змија, бубашваба ,крокодил , мобилен телефон..., книга..., плишено меченце, па може да другарувате и со драбулиите што си ве наоѓаат по џебовите