Дали ги сакате поповите?

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги сакате поповите?

• ДА

Гласови: 34 24,3%
  • НЕ

Гласови: 106 75,7%

• Вкупно гласачи
    140
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
уште ко ги фрла парите од црква во воздух и вика што е твое боже земиси ,другото остави го за мене:pos2::pos2::pos2: што да очекуваме?
не ги мразам али не ги ни сакам.

Ех, лесно им е на умнодефицитарните - секој ден им е годишен одмор.

Abre kako bea onie zapovedite sedum li kolku li bea ne kradi oni kradat ne se kockaj oni se kockat ne pij oni pijat ne ljubomori oni ljubomorat ne lazi oni lazat :toe: :pos: gresnici jas licno ne odat vo crkva kako mozat lugjeto da odat na mesto vo koe vladeat gresnici eeej se bogatad na imeto na boga:nenene: :cug:

Abre kako bea onie zapovedite sedum li kolku li bea ne kradi oni kradat ne se kockaj oni se kockat ne pij oni pijat ne ljubomori oni ljubomorat ne lazi oni lazat :toe: :pos: gresnici jas licno ne odat vo crkva kako mozat lugjeto da odat na mesto vo koe vladeat gresnici eeej se bogatad na imeto na boga:nenene: :cug:

:pos:
10 божји заповеди...очигледно на нив мислеше

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Bo skroz ste.................Браво за сите постови!!:pos:
.....

ne ja negiram vistinata no koj vaktor ste vie be navreda da rasuduvate za zivotot na nekoj luge. Se znai koj sme. Kako sto ne sakate nekoj da vi se mesa vo vasiot zivot taka i tie sepak se luge. tuka e Bog koj promisluva za site, i svestenicite ke odgovaraat prede nego za sekoja pomisla.

ne ja negiram vistinata no koj vaktor ste vie be navreda da rasuduvate za zivotot na nekoj luge. Se znai koj sme. Kako sto ne sakate nekoj da vi se mesa vo vasiot zivot taka i tie sepak se luge. tuka e Bog koj promisluva za site, i svestenicite ke odgovaraat prede nego za sekoja pomisla.

Хахахахахахааха........ВИЦ НА ДЕНОТ !!!
Стварно вервиш во ова шо го зборвиш?????:pos: :pos: :pos:

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Ги сакам поповите,зашто не би ги сакал...Не ми згрешиле ништо...Е сеа,Да...има попови-лопови ама ретки се :)

Да,да...сигурно.
И одново,мраморецот ја виткаше чоколадата во фолија.
И не се меша никој во животите на поповите,тоа е и главниот проблем.Можат да праат шо сакаат,без никаков проблем....
има попови-лопови ама ретки се
Се шалиш,нели....:nesum:

Да,да...сигурно.
И одново,мраморецот ја виткаше чоколадата во фолија.
И не се меша никој во животите на поповите,тоа е и главниот проблем.Можат да праат шо сакаат,без никаков проблем....
Се шалиш,нели....:nesum:

Не се шалам...И вие па што ги напраивте поповите

Popovi-lopovi
Ja imam citano biblijata i nikade ne sum sretnal popovi.A za zimanje pari toa pa ic.Samo vo nasava pravoslavna vera zimaat pari za se:pop::zlo:

Popovi-lopovi
Ja imam citano biblijata i nikade ne sum sretnal popovi.A za zimanje pari toa pa ic.Samo vo nasava pravoslavna vera zimaat pari za se:pop::zlo:

Епа нема Господ да им плати за тоа што го прават. Мора луѓето да даваат пари :zable: :zable:

влегол човек во црква и ги земал сите пари од неа, кога го фатиле тој им кажал само дека парите се ѓаволска работа...хмммммммм

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom