Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abre kako bea onie zapovedite sedum li kolku li bea ne kradi oni kradat ne se kockaj oni se kockat ne pij oni pijat ne ljubomori oni ljubomorat ne lazi oni lazat![]()
gresnici jas licno ne odat vo crkva kako mozat lugjeto da odat na mesto vo koe vladeat gresnici eeej se bogatad na imeto na boga:nenene: :cug:
10 божји заповеди...очигледно на нив мислеше
Abre kako bea onie zapovedite sedum li kolku li bea ne kradi oni kradat ne se kockaj oni se kockat ne pij oni pijat ne ljubomori oni ljubomorat ne lazi oni lazat![]()
gresnici jas licno ne odat vo crkva kako mozat lugjeto da odat na mesto vo koe vladeat gresnici eeej se bogatad na imeto na boga:nenene: :cug:
.....:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Bo skroz ste.................Браво за сите постови!!![]()
ne ja negiram vistinata no koj vaktor ste vie be navreda da rasuduvate za zivotot na nekoj luge. Se znai koj sme. Kako sto ne sakate nekoj da vi se mesa vo vasiot zivot taka i tie sepak se luge. tuka e Bog koj promisluva za site, i svestenicite ke odgovaraat prede nego za sekoja pomisla.
Да,да...сигурно.ne ja negiram vistinata no koj vaktor ste vie be navreda da rasuduvate za zivotot na nekoj luge. Se znai koj sme. Kako sto ne sakate nekoj da vi se mesa vo vasiot zivot taka i tie sepak se luge. tuka e Bog koj promisluva za site, i svestenicite ke odgovaraat prede nego za sekoja pomisla.
Се шалиш,нели....:nesum:има попови-лопови ама ретки се
Да,да...сигурно.
И одново,мраморецот ја виткаше чоколадата во фолија.
И не се меша никој во животите на поповите,тоа е и главниот проблем.Можат да праат шо сакаат,без никаков проблем....
Се шалиш,нели....:nesum:
Не се шалам...И вие па што ги напраивте поповите
Popovi-lopovi
Ja imam citano biblijata i nikade ne sum sretnal popovi.A za zimanje pari toa pa ic.Samo vo nasava pravoslavna vera zimaat pari za se:pop::zlo: