Дали ги криете емоциите?

Диме го нема да се јави, Апокалипто, би презел нешто ти?!

Да дефинитивно ги кријам емоциите, никогаш нема да отидам и на некому да му речам дека го сакам или имам емоции за него :pipi: чувствата остануваат за мене :)

Ги кријам и секогаш го кажувам зборот што не би требало.
Ги кријам емоциите од страв некој си и после ми е мака зашто сум криела:pos2:

Ги кријам али не секогаш и не пред сите. Значи некому можам да кажам што мислам дека треба да кажам т.е. што чуствувам, некому не му кажувам ништо едноставно си терам и си ги потиснувам чуствата... па може коа ќе дојде време ќе ги кажам :)

НЕ...дефинитивно не ги кријам емоциите...не се плашам да покажам дека „крварам“, зашто во суштина сите крвариме...само некои не го признаваат тоа...Се прават дека се им е совршено, а всушност на никој не му е совршено...самопотсетете се...Јинг и Јанг!
Секогаш кажувам што мислам за луѓето, и секогаш им кажувам на тие што ги сакам и ми значат, дека ги сакам и ми значат. Зашто утре може ќе ме нема, па зашто да дозволам они да не дознаат колкѕ многу ги сакам и дека имаат дел од моето срце?

во живо да, на интернет не

Зависи кога и пред кого зошто не е убаво секогаш да ги покажувате

Скоро никогаш не ги кријам емоциите....а ова скоро...можеби некогаш има причина да не се покажат емоциите, но во 90% од случаите не ги кријам бидејќи не сум таков тип на човек

pa da ponekogas,znam deka ne e ubavo da go cuvas vo sebe toa so go custvuvas no najcesto gi cuvam vo sebe, toa mi e golema greska

Сакам да ги сокријам емоциите но тоа многу тешко ми успева . Се ми се чита на лицето , а и солзите не можам да ги сокријам ,не се бендисувам заради тоа но тоа сум јас .

абе зависи од ситуација,кога треба да кријам знам да сокријам,али знам да сум и многу отворена и понекогаш знам многу онака да избувнам:cheeky1:
Со различни луѓе,треба различно да се постапува!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom