Дали ги криете емоциите?

Не ги кријам, туку не чувствувам потреба да ги искажам:kesa:

Исто.

И повеќето мислат дека ги кријам пошо сум ладен, а уствари ја си го ладам, таков сум, нема ја шо да смарам некого дали сум среќен или тужен.

мислам порано искажував повеќе а како што иди не

Во главно ги чувам во себе, нема потреба цел свет да знае...али мислам дека дојде време една личност да дознае...:kesa:

Да, некад мора да се прибереш со емоциите. А некад кажи ги на глас сите да чујат.

Како иде времето се помалку и помалку искажувам емоции, ама како што кажаа и други, немам потреба да ги искажувам не дека ги кријам.

Ме мрзи и не гледам некоја корист од искажување,глеам да ги скратам.

Порано да сега не,колку и да кријам самата се издавам себе си:uvo::nesum:

зависи од моментот и околината... некад да некад не

Интересна тема .. инаку имам интересен карактер.. кога некој искажува кон мене чуства некако сум поладен.. а доколку пак другиот е на некој начин поладен кон мене тогаш повеке искажувам чуства .. :)

како и да е треба секогаш да бидеме искрени и да го искажуваме она што го чуствуваме/мислиме.. нема корист ако го чуваме во нас :smir:

Некогаш не чуствувам потреба дека треба да ги искажам а некогаш намерно ги кријам.Во некои ситуации ми е срам да ги искажам и само кога сум сама можам искрено да се израдувам или натажам за нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom