Дали до сега сте легнале со некој/а кој е зафатен/а?

• Креатор на темата Креатор на темата ThugProphet
  • Време на започнување Време на започнување
Туѓото е послатко ?
Секогаш нека Ве води мислата - дека Вашето, за некого е туѓо.

Не сум и не верувам дека ќе бидам.

Насловото е јасен. Само да додадам:
Дали после тоа сте имале проблеми од калибарот на: типот/типката, кога сте заедно во друштво ве гледа ``под око`` цело време, а стои до дечкото/девојката? Дали тие рекации, кога се забележани од нејзиниот/неговиот парнтер/ка имало реакции кон вас, конфликти и караници, па дури и губење на него/неа како другар/ка, па и дел или целото друштво?
Ајде да потупам јас и овде.
Зборот "легнато" сам по себе ми го нема во речник. Со тоа, го нема во мојот живот тој чин на физичко празнење за една вечер, без чувства, а посебно не со зафатен дечко. Многу јасно дека посебно не со зафатен, дека со таков може баш само да се легнеш и толку.

Не сакаш да те легне некој добар тип додека си во врска? :pos2:
Внимавам тој мојот секогаш да е најдобар за мене, па друг добар да неможам ни да забележам.:vozbud:

Ја знаеш песната: 'она је бештија, од мене вештија.....' ? A?

Ја знаеш песната: 'Ал ночас ако слуша, нек чује бол.....' - Којо во еден филм на оваа песна додаде 'Јбг, брате кад сам емотивац по природи'

Доцниш друже(една друга бештија ме проколна уште на почеток на декември), веќе полека полека ме фаќа.:majmun2:

На форумов неможам да те частам, се прославува во кафана!:majmun:

Во ред ондак во наредна прилика ке чтнеме по 2'3 книгички во име на љубовта!!!!! Договорено Џингс.:party1::party1:

6 месеци се гледав со девојка која беше 3 години во врска, а исто толку и постара од мене.

6 месеци се гледав со девојка која беше 3 години во врска, а исто толку и постара од мене.

Значи какви курвештии гнасни има низ Македонијава едноставно не се вредни ни да се посереш врз нив.Моето срање има поголема вредност од нив.

Да, и тука мора да се искористи народната поговорка "туѓото е послатко".:zlo:
и јас се согласувам и мислам дека треба да се сретниме и да го потврдиме тоа официјално:jaj:

Не сум, ама би сакал! Одамна неам јадено ќотек:pos::pos:

Не.А нема ни да легнам хаха колку смешен израз.Не ми претставува задоволство да се плеснам со некој зафатен а и не сакам јас да бидам причина за расипување на некоја врска колку слободни типци има само.И да не го правам тоа што не сакам мене да ми го направат.

ма сум легнала, не еднаш...:icon_lol: и пак би легнала.
имало и кавги, ама се поминало најдобро :-))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom