Дали до сега сте легнале со некој/а кој е зафатен/а?

• Креатор на темата Креатор на темата ThugProphet
  • Време на започнување Време на започнување
а тие што сте легнале (девојките) не сте размислиле дека со сето тоа кај машкото оставате слика на секс предмет,и секогаш кога ќе му се посака нешто друго од женската би ве барал за секс....а тоа не е нешто убаво,нешто што би го посакувала некоја девојка

Т`нка работа, јас сум практична у крајности, сакам чисти ситуации, од шпански серии више преку глава.

Како не би испала светиња, се имам плеткано со мажи у врска, ама баш од таа причина (што биле зафатени), не дошло до секс и сите тие пропратни ствари.

custvoto e super da legnes so nekoja druga, skirsnite, zabranite, i tugite sekogas se poslatki i vozbudlivi... no malce da misli covekot po dlaboko nikad ne bi napravil takvo nesto, zosto toa moze i tebe da ti se sluci, moze nekoj drug da spije so tvoja zenska ili zena, e toa siguren sum deka nogu boli, i nikoj ne bi sakal da prezivee takvo nesto....

Насловото е јасен. Само да додадам:
Дали после тоа сте имале проблеми од калибарот на: типот/типката, кога сте заедно во друштво ве гледа ``под око`` цело време, а стои до дечкото/девојката? Дали тие рекации, кога се забележани од нејзиниот/неговиот парнтер/ка имало реакции кон вас, конфликти и караници, па дури и губење на него/неа како другар/ка, па и дел или целото друштво?

Да-со другарките,по некоја логика сепак е другарски секс:)

Немало конфликти,караници нема губење друштво има мување,миување,оралка и на крајот коитус...вагинален.

Со омажена НИКАКО...уффффф едвај се спасив-тука е границата.

а тие што сте легнале (девојките) не сте размислиле дека со сето тоа кај машкото оставате слика на секс предмет,и секогаш кога ќе му се посака нешто друго од женската би ве барал за секс....а тоа не е нешто убаво,нешто што би го посакувала некоја девојка

па и ја сум била со него за секс, не дека сум сакала да се омажам со него.

Да, сериозно зафатена, - со документи :nesvest: Ама возбудата е поголема, адреналин е во прашање , а и добар секс, но комент!

За среќа не сум се впуштала во такви врски

Сепак имам одено со момче кое во исто време одел со друга - за што дознав многу подоцна

Исто така - неможам да тврдам - дали и колку од сите мажи со кои сум била ми биле верни (во смисла не се мувале или неимале секс со друга во исто време) - она што искуството ме научи е дека малку фали еден маж (дури и "најзаљубен") да одолее на предизвик со некоја девојка која му се допага а притоа тој има девојка

Така да - за себе знам - дека тоа не сум го направила - и нема да го направам - а за другиот незнам и нејќам да се замарам - тоа е сепак негов проблем - не мој

Само ке кажам дека темата е закон....Адреналин има многу....

Не сум го направил тоа. (барем колку што знам :))
Се надевам дека нема ни да го направам, 'cause there's this thing called "conscience" in me, ќе ме изеде. :$

Е што ме фаќа љубопитство на вакви теми :)

Секс не сум имала, нешто помала бев тогаш, ама типот со кој се мував дознав дека има девојка. Не одеа долго 2-3 месеци. И се погоди да бидеме сите тројца на иста забава. И јас му реков да си ја испрати дома, ако сака да биде со мене таа вечер. Нормално, си ја испрати, ама јас малце ја мачев прво (му намигнував, играв со него, итн.) Откако збесна, овој ја испрати и си поминавме феноменално :)
Со неа раскина после некој месец - два, а јас и тој сме другарчиња и ден денес (другарчиња, озбилно мислам, не се муваме веќе :) )

Site domakinki na net se pravat jebiga, realnosta e sosema druga ;)

Не генерализирај. Јас не сум домаќинка, далеку сум од ,,поштена,, и апсолутно не сакам да ме сметаат за таква.
Искрено си кажувам :) Некој кој има 20 години и 4 годишна врска, тешко нашол време да се секса со кој било, а не па со зафатени или незафатени.

Teхнички гледано, сите кои сум ги легнал не биле зафатени во моментот, или дечкото излезен, или мажот на пат..... значи слободни биле тие неколку сати... или таа вечер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom