Дали до сега сте легнале со некој/а кој е зафатен/а?

• Креатор на темата Креатор на темата ThugProphet
  • Време на започнување Време на започнување

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Насловото е јасен. Само да додадам:
Дали после тоа сте имале проблеми од калибарот на: типот/типката, кога сте заедно во друштво ве гледа ``под око`` цело време, а стои до дечкото/девојката? Дали тие рекации, кога се забележани од нејзиниот/неговиот парнтер/ка имало реакции кон вас, конфликти и караници, па дури и губење на него/неа како другар/ка, па и дел или целото друштво?

Моја тема :pos:
Да,сум легнувал и уште лежам :icon_lol:
Немам такви проблеми,едно што не ми е во друштво а друго што дечко и не живее во Скопје. :wink:

Јас мислам дека темава треба да биде обратно:
'Дали не сте легнале со некој/а зафатен/а'?
Сигурен сум дека луѓево повеќе се ебеле со зафатени него со слободни. Само проблемот кај нас е што немаме храброст да кажеме, па пази боже некоја девојка да ти признае овде. Аиии Научна фантастика во петок навечер! ДА!:majmun1:

~*~

Насловото е јасен. Само да додадам:
Дали после тоа сте имале проблеми од калибарот на: типот/типката, кога сте заедно во друштво ве гледа ``под око`` цело време, а стои до дечкото/девојката? Дали тие рекации, кога се забележани од нејзиниот/неговиот парнтер/ка имало реакции кон вас, конфликти и караници, па дури и губење на него/неа како другар/ка, па и дел или целото друштво?

Не!:nema teorija:
На тој начин повеќе се деградирам себе него некој друг.
Ако ми е до секс можам да го имам и со некој што е слободен.

Треба да се има што да се признае млад господине, не сите на Форумов се дојдени за фалење.:smiz:
А ова постов демек не е фалење а?
Не!:nema teorija:
На тој начин повеќе се деградирам себе него некој друг.
Ако ми е до секс можам да го имам и со некој што е слободен.
Или ова е реклама? :smir:
Јас убаво си се нашалив, само ....:toe:

:smir:Феминизмот ми е во ’срж, иако навистина мислам дека тоа не е пријатна ситуација, сите меѓусебно се вараат.
И не, не беше реклама.:pipi:
А јас пак мислев да те запознаам со братучед ми, твои години е. Ама нема да знам како да те представам! хехе:smir:
До времево е не е до мене!

Не сум легнала до сега но доколку е некој кој го сакам,кој ми значи,према кој имам некакви чуства и сакам да го направам тоа ...зошто да не

и секако зависи во која фаза на зафатеност е :toe:

Да, и тука мора да се искористи народната поговорка "туѓото е послатко".:zlo:

Колку сум само ѓубре:)

Но ете кога и да го направам тоа( а го практивкувам) се прашувам “Што ако мене ми се случи ова“?!?

“Што ако мене ми се случи ова“?!?

А можеби и ти се случило..
Ама некои прашања не заслужуваат одговор. А некои не треба воопшто ни да си ги поставуваме.. додека е тајна исто ко да не се случило. Штом дознаеш е веќе “Како би реагирале ако ве изневери“..

Како викаше Ване... Своето бате своето, не чепкај по туѓото.. :pos:
Али можда сум бил со некоја зафатена. Од кај да знам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom