Дали до сега сте легнале со некој/а кој е зафатен/а?

• Креатор на темата Креатор на темата ThugProphet
  • Време на започнување Време на започнување
Е што ме фаќа љубопитство на вакви теми :)

Секс не сум имала, нешто помала бев тогаш, ама типот со кој се мував дознав дека има девојка. Не одеа долго 2-3 месеци. И се погоди да бидеме сите тројца на иста забава. И јас му реков да си ја испрати дома, ако сака да биде со мене таа вечер. Нормално, си ја испрати, ама јас малце ја мачев прво (му намигнував, играв со него, итн.) Откако збесна, овој ја испрати и си поминавме феноменално :)
Со неа раскина после некој месец - два, а јас и тој сме другарчиња и ден денес (другарчиња, озбилно мислам, не се муваме веќе :) )

Мешање во туѓи врски.....Ах како мразам.......

Блиску бев :)
Tипката ми се пушташе, испитав ситуација, дознав дека има дечко и пак си тераше по старо. И ништо, се тргнав ја, она некако раскина со дечко и и сеа изглеа коа не е зафатена не сум и интересен, нити па она мене.

Не сум јас виновна. И тој сакаше.
Да ја сакал и почитувал... немало да бидам важна ;)

Пример јас ја сакам и почитувам а ако се смувам со тебе нема да ми бидеш важна или поважна од неа, важно ќе ми биде само задоволувањето на моите животински страсти...МОИТЕ ;)

Иначе за жал не ми се десило, се шо е зафатено ми е попровлечно...

Пример јас ја сакам и почитувам а ако се смувам со тебе нема да ми бидеш важна или поважна од неа, важно ќе ми биде само задоволувањето на моите животински страсти...МОИТЕ ;)

Иначе за жал не ми се десило, се шо е зафатено ми е попровлечно...

Не би рекла така :) И јас сигурно не бев со него зошто очекував брак. Значи се мував со него за да ги задоволам МОИТЕ страсти. И како што веќе кажав, во поглед на важноста, неа ја нема добри 4 и кусур години, а со мене сеуште контактира и ме вика да излеземе. Ама јас имам дечко и не излегувам со него. :)

Не сум легнала со „зафатен“, ама па од друга страна .... другарка ми легна со дечко ми, кога се научив ги благословив и после еве 10 години се верија :) Понекогаш не знаеш тоа „легнување“ што може да доведе...

Не сум легнала со „зафатен“, ама па од друга страна .... другарка ми легна со дечко ми, кога се научив ги благословив и после еве 10 години се верија :) Понекогаш не знаеш тоа „легнување“ што може да доведе...

Еј другарка ми проба да ми го легне дечкото пред некое време... Пу будала овој, ја одби, можда ќе го женевме за 10 години :/ А и јас па, идиот, и се налутив.....

Колку што се сеќавам не а и не би ни сакал. Од милијарда слободни девојки, зашто да се уплеткувам во нешто такво, премногу комплицирано е.
А и си се водам, не го прави она што нејќеш да го правиш.

Еј другарка ми проба да ми го легне дечкото пред некое време... Пу будала овој, ја одби, можда ќе го женевме за 10 години :/ А и јас па, идиот, и се налутив.....
Нема душо што да им се лутиш... Ако се налутев ќе изгубев другарка што ја знаев од 1 одд. , а зошто, поради тоа што сакале да „уживаат“ заедно со некој кој мене ми бил дечко. :) Нека си „уживаат“ уште многу и не само заедно, туку со кој и како сакаат

Чеј сеа... со тогашен дечко, или од ко се расипа работата бидна шо бидна?
Пошо малце чудно ми делува со ова
со некој кој мене ми бил дечко.

А можи и ќе паднеш 3-ка... никогаш незнаеш.

со девојка што има дечко сум бил неколку пати, или пример нема дечко а си “живееме“, и после фаќа дечко и уште си “живееме“. А за мажени не правам муабет...

Чеј сеа... со тогашен дечко, или од ко се расипа работата бидна шо бидна?
Пошо малце чудно ми делува со ова

Со мојата прва љубов... Тоа беше пред 10 години, од тогаш многу работи се сменија. И да, тогашен дечко, кога се научив, му кажав дека нема потреба веќе да сме заедно.

DAAaaaa toa mi e slabost obozavam zafateni devojki, a posebno ako se mazeni mmmm...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom