Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
astrion напиша:Мислам дека дебелината е психолошка болест,недостаток на естетика исто како и пушенјето ,апетит да јадеш,да пушиш а сепак ако сакаш можеш да се ставиш во ред и да се контрилираш.
u ova te podrzuvam imam debeli drugari i se najsuper mislam extra ozbilno ali neznam dali e do debelinata kuj znae ...MarthaGraham напиша:Не знам дали е болест али знам дека многу голем дел од дебелите луѓе што сум ги упознала се најдобродушните, најолабаените и најсмешните луѓе![]()
dajdo напиша:u ova te podrzuvam imam debeli drugari i se najsuper mislam extra ozbilno ali neznam dali e do debelinata kuj znae ...
Toreador напиша:Jас си набив комплекси од дебелината. Не сум дебел имам стомак, ама морам да смакнам барем 3 кила. Вервајте ко да влечеш камења по себе. Не можам да дишам ко шо треба стомакот ми се изду. Моето тело не е за дебелина. Пред да дојдам овде си имав баш убаво тело. не сум навикнат на дебелина.
Batistuta напиша:Ако продужиш вака дупло победел ќе бидеш, треба активност !!!
А ти ни на еден обичен Кајгана фудбал меч не сакаш да дојдеш![]()
MarthaGraham напиша:Не знам дали е болест али знам дека многу голем дел од дебелите луѓе што сум ги упознала се најдобродушните, најолабаените и најсмешните луѓе![]()