Да треба сите заедно да седнеме ,и јас со мојата бивша и она со бившиот , па моабети , па пијачки , па евоцирање спомени , еј ти текнува онаа вечер.......................... лудница
Па да ако сум слободна и ако сакам да имам уште нешто со бившиот. Па добро и да не сакам да имам нешто и тогаш да ама под услов да сум слободна.А ако имам дечко тогаш не затоа што и јас не би сакал дечкото мој да излегува со бившата.
ZAVISI od toa kako zavrsilo megu nas... idam na kafe so bivsi i uste se slusam so nekoi posle tolku godini bez razlika dali imam decko ili ne... no so tie sto sum se spukala i sto sum zavrsila na loso, ne samo kafe, nema ni slusanje, ni porace NISTO!!!
Mozi oti da ne mozi.Toa sto ti e bivs e na privaten plan,a drugarstvoto e druga rabota.Mozi da se skarate kako decko i devojka no ne znamci deka ke se skarate kako prijateli,no jas mislam se zavisi od karakterot
Да, треба да се остане во контакт и го правам тоа ,затоа што некогаш си чувствувал нешто за тие луѓе и неможеш туку така да ги избришеш од секојдневието.
види прашање па бившата не е враг..а и плус ке има потсетување за добрите моменти заедно...а ако сме слободни и двајцата фиксно одам на ШМЕК:je::je::je::je::je:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.