Ако патлиџаните ги фрлиш од 7-ми спрат, коа ке паднат доле ќе се смачкаат и нема да можеш да праиш ништо со нив после..... а ако ги спуштиш полека на земја они нема да се смачкаат и после ќе можеш да правиш салата:pos2::pos2::pos2: Е сеа така е и со бившите, ако ме сваќате
Излишно е да напишам дека се зависи од тоа како завршила врската затоа што секој можеби втор пост е таков но да и јас се согласувам со тоа,зашто да не се остане во контакт,незнаеш што ти носи наредното утро,значи да би седнал на кафе/муабет доколку сме раскинале на мирен начин.
Ако сум ги умртвила сите емоции во мене за таа личност и останала само милоста, да.
Често откако ќе помине време сум многу блиска со моите бивши, доволно се знаеме за да бидеме на тоа ниво на пријателство.
Но ... ако зезнало дизенфицирањето ... не, не би седнала.
Па зависи...Нормално ако сум се спукала при раскинувањето онака ептен сељачки после тоа нема да сакаме очи да си видиме а не па кафе да пиеме и да вртиме муабети!А ако сме раскинале на по ок начин да!Можат да се случат пак многу работиИ трет случај ако ми умреле сите чувства за него,тогаш е најдобро можам да се опуштам и да си кажам се`!
Доколку врската се прекинала на мирен начин значи причина за тоа не биле изневерувања или караници или некои други работи зошто да не? Јас одвреме на време си одам на кафе со бившиот и супер си ми е ептен сме другари си кажуваме проблеми(доколку имаме) си даваме совети...
Најглупаво е сте биле заедно толку време и после в очи да не се погледнувате :uvo:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.