Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
bi prostil zosto da ne samo ...pod eden uslov...toa da i e posledno :):):):P:P:P:nenene::baeh::smir::drk::sekss::pusk:

honey-boney напиша:
Pa,so ogled na toa deka sum neverna,ne sum bas kompetentna za da komentiram...Ne bi prostila neverstvo vo nikoj slucaj.
Браво!:zver:Ти си девојко жив пример дека може да се седи на две(па и повеќе) столици.Нормално, услов е дечкото да сака да се прави слеп и глуп,а девојката да може да се сноси со сопственото лицемерие.
Но ти идеш и подалеку. Вараш, но не би толерилара негово неверство. Секоја чест. Кој е ко тебе.:aplauz:
Само не знам, зашо вака со гордост го кажуваш ова...И не гледам било шо за гордеење во ваквата постапка:uvo:Баш напротив...

ada напиша:
Браво!:zver:Ти си девојко жив пример дека може да се седи на две(па и повеќе) столици.Нормално, услов е дечкото да сака да се прави слеп и глуп,а девојката да може да се сноси со сопственото лицемерие.
Но ти идеш и подалеку. Вараш, но не би толерилара негово неверство. Секоја чест. Кој е ко тебе.:aplauz:
Само не знам, зашо вака со гордост го кажуваш ова...И не гледам било шо за гордеење во ваквата постапка:uvo:Баш напротив...

Ups...nesto pogresno si me sfatila:nenene: ...Ne se gordeam so toa...toa mi e problem i se obiduvam da go resam...ama nekako ne mi odi od raka...Ako si citala problemi vo ljubovta,ke znaes...:smir:

BushaF напиша:
nemas sakano 3atoa mislis deka ne bi prostila....
:roll:

А што е со тие кои сакале, а сепак не би простиле? Или не постојат такви луѓе според тебе?

Никогаш... Лично неверството би ми покажало дека не сум доволно добра за мојот партнер... Е, тоа би ме срушило...

Никогаш не би простил неверство,според мене чим дошло до неверство значи тука веќе се губи или хемијата која постоела некогаш или љубовта,па што ондак да се простуе,кога утре можеби пак ќе се повтори но веј:nenene:

za da dojde do neverstvo, mora da ima nekoja pricina .... ( site nesta se slucuvaat poradi nekoja pricina) ......da me iznevreri togas jas ne sum i dovolen,saka nesto drugo .... nikogas ne bi prostil makar i posledna da e na svetov

Да ме изневери? Никогаш не и простил, затоа што вече ја гледам дека нема ‘‘поверење‘‘ во мене. Ако еднаш ме избневерила, нешто не е во ред, а според неа тоа би било до мене :). А, видам така, чао и толку :)

Сите што тврдат дека НИКОГАШ не би простиле неверство...
Дури и кога личноста ја сакате премногу,да не речам "најмногу на светот" не би и простиле?
И покрај тоа што личноста ќе се покае и "со солзи во очите" ќе ве праша дали сакате да продолжите...ќе кажете "НЕ"?
И откако ќе ја ислушате личноста и нејзините причини,и покрај тоа што била искрена со вас ќе се откажете од таа врска?
И откако ќе си кажете "ЗБОГУМ" и на вас тешко и на другиот тешко,ќе можете така едноставно да заборавите и да најдете некоја друга личност?
Па добро мајку му,на сите ќе им се случи еден кикс...ЛУЃЕ СМЕ СИТЕ!

П.С.Ова се однесува само во случаи кога постои љубов меѓу двете личности-"изневерениот и тој што изневерил".

Ne prostuvam- nemam tolkavi horizonti:helou:
Kuce na kasapnica ne se odviknuva!

Дури и кога личноста ја сакате премногу,да не речам "најмногу на светот" не би и простиле?
И покрај тоа што личноста ќе се покае и "со солзи во очите" ќе ве праша дали сакате да продолжите...ќе кажете "НЕ"?
И откако ќе ја ислушате личноста и нејзините причини,и покрај тоа што била искрена со вас ќе се откажете од таа врска?
И откако ќе си кажете "ЗБОГУМ" и на вас тешко и на другиот тешко,ќе можете така едноставно да заборавите и да најдете некоја друга личност?

П.С.Ова се однесува само во случаи кога постои љубов меѓу двете личности-"изневерениот и тој што изневерил".
И да е единствена личност што ја сакам не би простила.

Нема зошто да се кае и плаче откако завршило се...ќе кажам не со сигурност.

Ќе го ислушам да видам до кај му оди паметот и какви се тие причини ако веќе во таа врска постои љубов. А ако има љубов нема причина да изневерува.

Да, ќе ми биде тешко.. Уште потешко би ми било да сум со него а да знам дека еднаш веќе ме изневерил.

Човек сум ама такви киксови не дозволувам ниту пак оправдувам.

I'll consider about taking her postion into consideration!

da i prostam bog da cuva ..... kaj sto krekala zabata pak ke kreka(pak ke izneveri) .... kolku i da ja sakam, nema prostuvanje. zosto ako me sakala me izneverila? kolku i da mi e tesko ke pomine, sto ne pominalo? nema da dozvolam nekoj da pravi budala od mene......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom