Crash Override
H4CK1N6 15 N07 4 KR1M3
- Член од
- 14 јуни 2007
- Мислења
- 157
- Поени од реакции
- 0
bi prostil zosto da ne samo ...pod eden uslov...toa da i e posledno 

:nenene::baeh::smir:
:sekss::pusk:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^Cutie^ напиша:Ме зафркаваш лииии?????
Браво!honey-boney напиша:Pa,so ogled na toa deka sum neverna,ne sum bas kompetentna za da komentiram...Ne bi prostila neverstvo vo nikoj slucaj.
ada напиша:Браво!Ти си девојко жив пример дека може да се седи на две(па и повеќе) столици.Нормално, услов е дечкото да сака да се прави слеп и глуп,а девојката да може да се сноси со сопственото лицемерие.
Но ти идеш и подалеку. Вараш, но не би толерилара негово неверство. Секоја чест. Кој е ко тебе.
Само не знам, зашо вака со гордост го кажуваш ова...И не гледам било шо за гордеење во ваквата постапка:uvo:Баш напротив...
:roll:BushaF напиша:nemas sakano 3atoa mislis deka ne bi prostila....
И да е единствена личност што ја сакам не би простила.Сите што тврдат дека НИКОГАШ не би простиле неверство...
Дури и кога личноста ја сакате премногу,да не речам "најмногу на светот" не би и простиле?
И покрај тоа што личноста ќе се покае и "со солзи во очите" ќе ве праша дали сакате да продолжите...ќе кажете "НЕ"?
И откако ќе ја ислушате личноста и нејзините причини,и покрај тоа што била искрена со вас ќе се откажете од таа врска?
И откако ќе си кажете "ЗБОГУМ" и на вас тешко и на другиот тешко,ќе можете така едноставно да заборавите и да најдете некоја друга личност?
Па добро мајку му,на сите ќе им се случи еден кикс...ЛУЃЕ СМЕ СИТЕ!
П.С.Ова се однесува само во случаи кога постои љубов меѓу двете личности-"изневерениот и тој што изневерил".
da i prostam bog da cuva ..... kaj sto krekala zabata pak ke kreka(pak ke izneveri) .... kolku i da ja sakam, nema prostuvanje. zosto ako me sakala me izneverila? kolku i da mi e tesko ke pomine, sto ne pominalo? nema da dozvolam nekoj da pravi budala od mene......Сите што тврдат дека НИКОГАШ не би простиле неверство...
Дури и кога личноста ја сакате премногу,да не речам "најмногу на светот" не би и простиле?
И покрај тоа што личноста ќе се покае и "со солзи во очите" ќе ве праша дали сакате да продолжите...ќе кажете "НЕ"?
И откако ќе ја ислушате личноста и нејзините причини,и покрај тоа што била искрена со вас ќе се откажете од таа врска?
И откако ќе си кажете "ЗБОГУМ" и на вас тешко и на другиот тешко,ќе можете така едноставно да заборавите и да најдете некоја друга личност?
Па добро мајку му,на сите ќе им се случи еден кикс...ЛУЃЕ СМЕ СИТЕ!
П.С.Ова се однесува само во случаи кога постои љубов меѓу двете личности-"изневерениот и тој што изневерил".