Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние никогаш не можеме да бидеме виновни за неверство затоа што НЕ сме го извршиле ние. (Ок, освен ако не и кажеш на девојката-иди варај ме да не те убијамmRnO напиша:Да...како што кажа рагаца,некогаш може ние сме виновни за тоа неверство,т.е ние сме го предизвикале,доколку е така доколку постоеи голема љубов и каење ДА би простил
). Не ги сфаќам тие што се обвинуваат себеси за тоа што биле изневерени. Кај жртви, па уште се јадат себеси. Пих.Еве мрно, си го пронајдов мислењето.Скулгрл напиша:Има две опции:
1.Му простувам (но за мене простување НЕ значи заборавање во никој случај), и продолжуваме со врската. Секој ден се повеќе и повеќе мислам на тоа, и на крај му раскинувам бидејќи не можам да се носам со фактот дека бил со друга.
2.Веднаш му раскинувам, и губам секаков контакт со него.
Значи, резултатот од која било опција е крај на врската. Јас лично би ја избрала втората опција, за да си заштедам на нерви и нервози.
Сума сумарум- не би успеала врската после неверство.

Стварно го сакаш а сакаш да си уживкаш наоколу? Вау, вистинска љубов.Ani4ka напиша:Bi prostila na nekoj koj stvarno go sakam...pa nemoze celo vreme so mene da e neka si uziva malku kako sto si uzivam i jas))

Искрено, не. Таков ми е менталниот склоп, секогаш се ставам себеси на прво место. А МЕНЕ нема да ми биде убаво во таква врска.mRnO напиша:Зашто мислиш дека после тоа не би успеале врската Скул? не веруваш во каење,извинување и простување?
Скулгрл напиша:Подобро да спречиш отколку да лечиш, а барем ние знаеме што е тоа контрола. Ти искрено би и поверувал на девојка ти (под услов да те изварала) дека тоа што го направила било грешка? Ај, делот за каењето би можела некако да го голтнам, ама фактот што тоа е веќе направено ме одвраќа од секаква понатамошна иднина за врска.

Ме зафркаваш лииии?????honey-boney напиша:Pa,so ogled na toa deka sum neverna,ne sum bas kompetentna za da komentiram...Ne bi prostila neverstvo vo nikoj slucaj.