Дај торта маму ти е*ем!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување

Не бе Земчо ова неможе да се спореди со нашиот појадок на мост.Еве како се прави тоа кај нас

slatko-iznenaduvanje-od-t-mobile-2.jpg

slatko-iznenaduvanje-od-t-mobile-3.jpg

А еве како го прават тоа "вашите".Типично како Монголските племиња.

Images.ashx

Момент од прославата на сто годишнината на Албанија. За торта ќе се истепаат бог да чува!

ПС: Полни ќесињата и корпите со торта!
Песнава одговара со дејствово пуштети го продиџи и гледајте како се јаде торта

Не бе Земчо ова неможе да се спореди со нашиот појадок на мост.Еве како се прави тоа кај нас

slatko-iznenaduvanje-od-t-mobile-3.jpg

А еве како го прават тоа "вашите".Типично како Монголските племиња.

Ти сеуште генерализираш , ми споредуваш плоштадот во Скопје каде има 1000 луѓе , со тој во Тирана.
Во тој момент плоштадот беше полн , и од целата толпа се издвоија оние што ги гледаме на снимката.

31545_471679029549950_463984239_n.jpg

Овие настани се такви , никој не ги оправдува , а сепак се случуваат , слушаш сите велат срамота било, а сепак се случило , толпата народ чуда прави , ќе направи еден нешто и еден куп после него.

И луѓе загинуваат во толпа , доволно е 10 лица да почнат да трчат велејќи дека иде еден лав побегнат од зоолошка.

Срамота е за тие десетина или стотина (ако веќе сакаш да кажеш нешто друго).

Да , се знаеше однапред , беше правена од 200 слаткари , многу вложен труд , требаше подобро да се организира делењето на тортата , пошто имаше многу луѓе и за очекување беше ова.
Торта за гинисов рекорд од 18 тона , а стана торта на срамот од овие ненаситени лица.

Ме интересира, кога го гледаш ова, дали си велиш арам да ми се парите што ги земам за ширеше лаги и пропаганди на форумов, арам да ми е се, припаѓаам на племе на пештерски луѓе кои никогаш нема да се сменат, дури и да се размножат колку Кинезите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom