Дај торта маму ти е*ем!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Мене оваа тема ми е патетична.

Да, но тие не ми личеа како од Македонија , деца сами не заминале во Тирана, а и тие опремени жени исто така.
Во Приштина значи се цивилизирани поради недопирање на тортата.
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 12:40 ---

Јајца да , ум не. :)

Џабе се обудуваш да објасниш, овие се хранат со предрасуди, едвај чекаат да се случи нешто такво, мислат дека тоа е оправдание за омразата и фобијата, нив да и прдеш во лице ќе кажат сите албанци имаат застрашувачки прдеж...........
да има некоја анкета за расположението на македонците во последните 24 часа ќе видиш какви резултати ќе има..........

Не во Нато, не во ЕУ, не повисок стандард,ако сакаат на Марс нека ги примат, тие пак ќе си бидат тие.
Гарант пола од нив таму не ни знаат зошто е тортата, ама дај шта даш, гага е гага, па ако сака и во вангла и со нозе нека е:pos:
Дарди знам дека вистината боли, ама џабе се обидуваш да ги оправдаш, некултура си е некултура :pipi:

Не се обидувам да речам дека тоа не се случи , но тука што лепите имиња и навреди , тоа е проблемот.

Еве во Делчево се степаа за крст , во камени мост си наполнија најлоните со храна доволно и за свињите , во сити мол по 2 часа си чекаа ред за тоалетна хартија , во Нептун пред тоа тројца граѓани се повредија заради некојси попуст.

Еве јас сум албанец , кога отидов прв пат во сити мол , имаше навистина евтини работи кои ми требаа , но заради големиот ред што се чекаше не земав ништо и излегов надвор.
Од друга страна ги гледав останатите како се фрлаа на бананите како гладни мајмуни.

И што сега , јас сум французин а они примитивци.

Ако сакаш и песни ќе им посветиме на овие , но само на овие , не на целата нација.

Знаеме дека ти си културен Дарди, затоа не носиш кече ;)

Ок , продолжете со темата , дај јас да ве нахранам вас со материјал (тоа што за вас е поблаго од торта):

mqdefault.jpg

oburra-mbitorte.jpg

torjashipnia1.jpg

:pos:

Џабе се обудуваш да објасниш, овие се хранат со предрасуди, едвај чекаат да се случи нешто такво, мислат дека тоа е оправдание за омразата и фобијата, нив да и прдеш во лице ќе кажат сите албанци имаат застрашувачки прдеж...........
да има некоја анкета за расположението на македонците во последните 24 часа ќе видиш какви резултати ќе има..........

Прдеж не знам, ама не култура....мх мх, на нивоУ. Тука станува збор за не култура, напатеност, необразование, неукост.....многу НЕ. Еве како е можно стално во автобус да се најгласни "твоите"? Денес, 20 до 10...идам накај работа....се качувам во двокатна двојка и внатре на задните седишта 6торица седнале, пуштиле музика од телефон и пеат....после тоа навиваа, скандираа нешто балиштет, балиштат...та чи мотра...курци палци. Верувај ми дека СИТЕ се симнаа доле, горе бевме јас и уште едно девојче, кое нормално седеше на првите столчиња.

Ептен отидов офф топик ама сакам да ти укажам на НЕкултурата на "твоите". Не велам дека македонците се принципиелни луѓе и екстремно културни...ама брат, за вас сме австроунгарци.

Не се обидувам да речам дека тоа не се случи , но тука што лепите имиња и навреди , тоа е проблемот.

Еве во Делчево се степаа за крст , во камени мост си наполнија најлоните со храна доволно и за свињите , во сити мол по 2 часа си чекаа ред за тоалетна хартија , во Нептун пред тоа тројца граѓани се повредија заради некојси попуст.

Еве јас сум албанец , кога отидов прв пат во сити мол , имаше навистина евтини работи кои ми требаа , но заради големиот ред што се чекаше не земав ништо и излегов надвор.
Од друга страна ги гледав останатите како се фрлаа на бананите како гладни мајмуни.

И што сега , јас сум французин а они примитивци.

Ако сакаш и песни ќе им посветиме на овие , но само на овие , не на целата нација.

Замисли машини за перење или LCD - а да се делеа на прославава во Тирана?:)

Вака се праи една торта, таму имаше колку за 1000 торти, 1000 баби филуваа...

Dardan-ia
Мислам дека џабе пробуваш да ни докажеш како тоа се културен народ,а тие што рипале на тортата и со легени што зимале биле поединци.Кај нас овие што викаат дека се "Албанци" го имаат истово понашање со тие поединците во Албанија.Прв пример влези во автобус каде што автобусот иде накај албанско село/населба и ќе видиш како пуштаат музика,како се вешаат по тоа шипките како мајмуни,нозете мора да им бидат на столче пошо нели газди се они,а не дај боже девојче да има...ауу на сите им се дига моментално и се дерат ко шимпанза пред парење.
Се извинувам за оф топиков,али неможеш да докажеш како тоа биле поединци и дека и други народи го правеле тоа.

Dardan-ia
Мислам дека џабе пробуваш да ни докажеш како тоа се културен народ,а тие што рипале на тортата и со легени што зимале биле поединци.Кај нас овие што викаат дека се "Албанци" го имаат истово понашање со тие поединците во Албанија.Прв пример влези во автобус каде што автобусот иде накај албанско село/населба и ќе видиш како пуштаат музика,како се вешаат по тоа шипките како мајмуни,нозете мора да им бидат на столче пошо нели газди се они,а не дај боже девојче да има...ауу на сите им се дига моментално и се дерат ко шимпанза пред парење.
Се извинувам за оф топиков,али неможеш да докажеш како тоа биле поединци и дека и други народи го правеле тоа.

A i ti ne mozes da dokazes deka site albanci se takvi kako sto ti gi upishuvash........

Чекај, а тортата со фил беше или раванија со шербет? Ако е со шербет не се исплаќа толкавото туркање како стока...

Spaskan hanger kurr, u desht mi lidh...........
Еј, еј, нема странски. Не е на гујо имањето форумов па да важи рамковниот.

Момент од прославата на сто годишнината на Албанија. За торта ќе се истепаат бог да чува!

ПС: Полни ќесињата и корпите со торта!
Ја предозирале тортава со националниот им трговски производ, ХЕРОИНИ.
У несвест паѓаат :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom