Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па тие 2000 се од 3 фамилии. Све је то крвно поврзано.

Кутрите, некаснати се. Пред да заплачиме за истоштените и греотните душички, види дека се однесуваат ко женски во ПМС, благоооо, дајте ми благооо, дека ја газат тортата и дека ја расфрлаат. Гладен човек не го прави тоа, тоа го прави стрвен и алчен човек. Пак уште онаа/оној на скали што се „онесвести“, прво проверува дали ја снима камера пред да изглуми, да не е невидено, па да е џабе јадењето шамари од загрижените одоколу.Се согласувам дека е срамота ама и жално да се гледа вакво нешто, и ве молам немој да викате балканштина и слични глупости и да се деморализирате и девалуирате и самите кои што доаѓате од балканот, туку друго е работата.
Размислете неутрално, дали кога најпрво би биле сити тие луѓе материјално не би го свиткале својот сопствен дух и гордост и би го правеле тоа нешто. Дали кога вие би биле најадени и заситени би правеле такво нешто? Дали можете да замислите во глобала најаден и сит народ како на пример Швеѓаните да прават вакво нешто?
А пак од друга страна забележете каков е стандардот во Албанија и сепак колку е подобар отколку во средно-азиските или крајни граници афричките земји. Па таму што би правеле кога би имало вакво нешто, живи би се јаделе, не?