Дај торта маму ти е*ем!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
ќути некој со калаш ко не спука :icon_lol: за едно парче

че го пукам с'с митраљез

Top Comments

• 1.jpg

cindynylove 52 minutes ago
    YAY..I'M PROUD TO BE ALBA.......oh fuck this shit ,I'm out!
    и во позадина на видеото 10% попуст :D

Овие па зинале да јадат,јадете бе јадете да не се најадете бе да ви ебам бифтеците до две парчиња торта им дошло.
Жената што доаѓа со леген да зема торта ,сто посто во истиот леген си го мие и струга табанот.

http://www.youtube.com/watch?v=81B_rcHVfzE

Се согласувам дека е срамота ама и жално да се гледа вакво нешто, и ве молам немој да викате балканштина и слични глупости и да се деморализирате и девалуирате и самите кои што доаѓате од балканот, туку друго е работата.

Размислете неутрално, дали кога најпрво би биле сити тие луѓе материјално не би го свиткале својот сопствен дух и гордост и би го правеле тоа нешто. Дали кога вие би биле најадени и заситени би правеле такво нешто? Дали можете да замислите во глобала најаден и сит народ како на пример Швеѓаните да прават вакво нешто?

А пак од друга страна забележете каков е стандардот во Албанија и сепак колку е подобар отколку во средно-азиските или крајни граници афричките земји. Па таму што би правеле кога би имало вакво нешто, живи би се јаделе, не?
Кутрите, некаснати се. Пред да заплачиме за истоштените и греотните душички, види дека се однесуваат ко женски во ПМС, благоооо, дајте ми благооо, дека ја газат тортата и дека ја расфрлаат. Гладен човек не го прави тоа, тоа го прави стрвен и алчен човек. Пак уште онаа/оној на скали што се „онесвести“, прво проверува дали ја снима камера пред да изглуми, да не е невидено, па да е џабе јадењето шамари од загрижените одоколу.

Љељељељеееј… че го јадим торта :pos:

klasika retardiran narod....se desavase ova vo carefour...se desavase so tehnomarket ili so i da bese so apple kompjuterite...se desava i u amerika so black friday.....znaci covekot e virus klasicen...kazi mu popust i e spremen da te ubie...a da ne zborime za gaga...vidi gi penzionerive u avtobusite so praat...naj prost primer...ali ovie se epten pokvareni, ali samo ne dovolno intelegenten narod se fura na patriotizam i na 100 godini drzava i se raduva...dur nema rabota i edvaj ima simit od 10 denari da si kupi...ali toa e...

бериша ја спомнува и Македонија,. дај некој нека преведи шо вели

Хахахахахах ова со ванглата е ВРВ :pos::pos::pos:
Морам да го земим за братот јееј ! :pos:
Па овај се качил горе гази по тортата овие земаат парчиња :D
Леле леле К О М Е Д И Ј А !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom