Толстој
екс Бомбастичен
мене не ми е интересна, имам 1-2 епизоди изгледано случајно на фокс и не ми се допаѓа, иако очекував повеќе од неа. Си ветив да не трошам време на тоа а и многу серии ми се собрани.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ne bas. Ima odredeni raboti ama povekjeto ne se.Има ли врска она што се случува во серијата со животот на Леонардо воопшто?
Темава е отворена за фанови на серијата, и оние кои ја пратат, оние што само ја фатиле, не се ни должни да коментираат. Е така![]()

Непишано форумско правило. Не треба да тераш чаршиски муабети на тема наменета за дискусија. Барем јас тоа така го сфаќам. Дрогираш пиша прв дека не му е интересно и ја фатил на Фокс една епизода, у реду е, стави му лајк ако се согласуваш, не гледам потреба од спамање еден ист коментар кој притоа е необразолжен и аргументиран зошто така мисли, и што би сменил, а не само пишување ист пост само заради добивање на лајкче.Од кога ова?![]()
Непишано форумско правило. Не треба да тераш чаршиски муабети на тема наменета за дискусија. Барем јас тоа така го сфаќам. Дрогираш пиша прв дека не му е интересно и ја фатил на Фокс една епизода, у реду е, стави му лајк ако се согласуваш, не гледам потреба од спамање еден ист коментар кој притоа е необразолжен и аргументиран зошто така мисли, и што би сменил, а не само пишување ист пост само заради добивање на лајкче.
Непишано форумско правило. Не треба да тераш чаршиски муабети на тема наменета за дискусија. Барем јас тоа така го сфаќам. Дрогираш пиша прв дека не му е интересно и ја фатил на Фокс една епизода, у реду е, стави му лајк ако се согласуваш, не гледам потреба од спамање еден ист коментар кој притоа е необразолжен и аргументиран зошто така мисли, и што би сменил, а не само пишување ист пост само заради добивање на лајкче.