Да се отповикаат сите вработени од амбасадата во Рим! Срамота за Македонија!

Кога ние сме знаеле да ги цениме и почитуваме нашите квалитети од срце ?
Ние, ко народ, сме скриени патриоти. Тешко е да приметиш дека не има уопште. И го вееме знамето во нашите срца.
:icon_lol:

Абе како може за државникот наш знаме да немаат? :pos2: Требело да сошијат во истиот момент! Македонска работа, шо ќе речам друго. Ни се случувале и полоши работи.

Упс уште една дезинформација ...бидејќи знамињата лично ги имам видено точно пред 2 недели така да е невозможно да ги немало..а дека некој нејќел да биде виден заради безбедност тоа е друга приказна...така да ве молам без дезинформации што во нашите медиуму често обожаваат да ги даваат...Будали ли се од Македонската Амбасада во Рим да го обележат местото каде што ке седи Претседателот на РМ? :pos2:

Клошару неписмен, знаме (фала богу, си има тој плаво знаме со петокрака) не барал Бане, туку барале новинарите кои известувале за неговата посета....Тие сакале да го подржуваат и да навиваат за Пандев!

Кога читаш нешто, смири се, опушти се, читај од една страна до друга, потоа сталожи се, размисли малку, сфати што било напишано и немој да трчаш како прле пред магаре да трескаш зелени.

Чинам оној гест кој ДПМНЕ го направи да ги остави вработените во амбасадите ширум светот се враќа како бумеранг...

И после не сме имале предавници меѓу редовите на комуњарата СДС(име по потреба, како ќе каже международната заедница).

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Клошару неписмен, знаме (фала богу, си има тој плаво знаме со петокрака) не барал Бане, туку барале новинарите кои известувале за неговата посета....Тие сакале да го подржуваат и да навиваат за Пандев!

Кога читаш нешто, смири се, опушти се, читај од една страна до друга, потоа сталожи се, размисли малку, сфати што било напишано и немој да трчаш како прле пред магаре да трескаш зелени.

Чинам оној гест кој ДПМНЕ го направи да ги остави вработените во амбасадите ширум светот се враќа како бумеранг...

И после не сме имале предавници меѓу редовите на комуњарата СДС(име по потреба, како ќе каже международната заедница).

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Идеш да гледаш утакмица а не носиш сам знаме па што патриоти се нашиве новинари ебаго...има киоск од другата страна спроти амбасадата 10 евра и еве ти македонско знаме ако е за бодрење .... амбасада што е кафе бар? на кој како ке му прдне опа цупа сакам ова ова ова...и шекер ако може повеќе...си работел у амбасада? НЕ..така да без факти немој да ми објаснуваш работи што не ги знаеш...лесно е да го вееш нашето знаме...но проблемот е колку си го заслужил истото :smir:

Идеш да гледаш утакмица а не носиш сам знаме па што патриоти се нашиве новинари ебаго...има киоск од другата страна спроти амбасадата 10 евра и еве ти македонско знаме ако е за бодрење .... амбасада што е кафе бар? на кој како ке му прдне опа цупа сакам ова ова ова...и шекер ако може повеќе...си работел у амбасада? НЕ..така да без факти немој да ми објаснуваш работи што не ги знаеш...лесно е да го вееш нашето знаме...но проблемот е колку си го заслужил истото :smir:

Прво, тие биле таму да известуваат, а не да одат на натпревар. Амбасадата треба да служи на македонските граѓани а не да биде фамилија од 10тина луѓе кои ќе ги трошат моите пари во Италија.

Те знам многу добро кој си. Знам и што работиш и колку работи и како работиш. Ја имам ИП адресата од која пишуваш (што ти прави меил и месинџери) и уште утре ќе испратам допис за поминувањето на работното време на форумов...а богами и за твоите политички ставови...хехехехе баш да видам како ќе им се допадне...на тие што ти даваат грдна пара таму и како те финансираат....:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

За доказ дека сум сериозен...

ASN Name: ASN-TIM (TIM (Telecom Italia Mobile) Autonomous System)

Другите битни и доверливи информации ќе ги испратам на друга адреса, не мора другите да гледаат.

Поздрав. Се надевам ќе ни кажеш како беше да работиш во амбасада и да се иживуваш на својот народ.

Еве само дел од коментарите од а1 на оваа тема

2.italija на 23.01.2009 во 18:51 напиша: sramota,sramota,sramota...nedaj boze vakvo nesto da te snajde.a od ambasadata vo budimpesta:da provereme pa ke vi se javime,lezat i samo za pari.i da dodadam za ambasadata vo rim uste:KATASTROFA.So dete od 1 godina mesto da te pustat da vlezes(ne se zainteresiraa ni vrabotenite od ambasadata) vednas 4 saati sum cekal stoejki so dete vo race. 3.jordan од iataly на 23.01.2009 во 22:14 напиша: bogami nedaj boze da te snajde takvo nesto,posto od nasite ambasadi nema fajde.nikako da odgovorat na telefonskite povici,a kamoli da se angazirat za nekoi slucaj.p.s.vo rim se site so vrski,svercuvat cigari i prodavat kuponi za gorivo,izgleda parite sto gi zemat ne i se dovolni do krajot na mesecot pa mora da se snaogat deckite:_)http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=103430

Тие амбасадори имаат ли грам љубов кон својата земја не ми е јасно

хахаххаа леле ме насмеа не си свесен до колку и тоа :pos2:.... ај баш да видам што ке се деси,за твоја информација моментално сум во италија доволно беше да видиш место на ЖИВЕЕЊЕ.. итн итн итн...со овие детски глупости...на друг да му :pusk:
:pos2:
П.С. работно време во сабота ?!? хахаха од кога се работи во сабота и која амбасада... за твое инфо и јас имам твоја ИП со мала разлка што знам каде си лоциран во моментов тоа е другата разлика ...а ова ASN Name: ASN-TIM (TIM (Telecom Italia Mobile) Autonomous System)<---- zakaчи го на ѕид дома ...значи анонимно така хаха

Клошару неписмен,
Те знам многу добро кој си. Знам и што работиш и колку работи и како работиш. Ја имам ИП адресата од која пишуваш (што ти прави меил и месинџери) и уште утре ќе испратам допис за поминувањето на работното време на форумов...а богами и за твоите политички ставови...хехехехе баш да видам како ќе им се допадне...на тие што ти даваат грдна пара таму и како те финансираат...
Прашање до администрацијата на форумов, а и до модераторите кои се задолжени да укажуваат на почитување на форумските правила, независно од нивните политички ставови.

До кога ќе се толерираат членови како овој погоре ?

Прашање до администрацијата на форумов, а и до модераторите кои се задолжени да укажуваат на почитување на форумските правила, независно од нивните политички ставови.

До кога ќе се толерираат членови како овој погоре ?

До тогаш,кога ке престанат да се толерираат членови како тебе.

Без вреѓање сега, не треба да чекате момент и да почнете со препукување, секој си има право на мислење и став, безразлика колку се согласувате или не со истото.

Ние, ко народ, сме скриени патриоти. Тешко е да приметиш дека не има уопште. И го вееме знамето во нашите срца.
:icon_lol:

Ада нели рековме дека треба да почнеме да го изразуваме нашиот патриотизам односна нашата љубов и почит кон нашата Татковина, малку погласно. Да му покажеме на светот дека навистина постоиме и што навистина мислиме и чувствуваме.

:oeoeoe: :oeoeoe: :oeoeoe:

Срамотааа :kesa:
како не им е срам бе секој човек дома има најмалку по едно МАКЕДОНСКО знаме тие во амбасада немаат дебили

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom