Да не бев ова, ќе бев тоа:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Што би биле т.е. со што би се занимавале ако не се занимавате со тоа што се занимавате сега?:icon_lol:
Ако веќе има нешто друго што би биле, зошто не сте тоа, ве спречило ли нешто? Не сте успеале, а сте пробале? Само на желба ви останало, не сте се ни потрудиле? И.т.н...

Супер херој, вака само херој сум.
Инаку:

1. Вселенски патник.

2. Бетмен.

3. Сребрениот сурфер (некаде го викаат Сребрениот летач).

Ама, немам тренинг за првото, пари за второто и земјанин сум за третото.

Ме погоди! Сакав многу друго да бидам од тоа што сум но од Х причини не можеше да е така, а што би била после? Хмм ваљда банкар :icon_lol:

Da ne bi bila ova bi bila Moden Kreator, zosto ne sum, nekako nema perspektiva kaj nas za toa, drugo sto bi bila da ne sum ova, Kalugerka valjda:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

би сакала да бидам фото модел или архитект.

TN_monica-bellucci-0052.jpg

Како оваа??

1. Ветеринар
или...
2. Контролор на лет

трето не ми текнува.... ваљда едно од овие ке бев да не сум ова што сум. :icon_lol:

Garfield напиша:
@ ZLobnica Ќе те личи, калуѓерајот, хехехе :):):):)
И на мене за малку ќе ми личеше :)
Хммм сакааам дааа бидам дизајнер на home-entertainment devices. Евентуално моден креатор. :)

Епа јас бев печен на стоматологија да одам,да продолжам занаетот на мајка ми,ама во јуни,пред уписите не знам зашто се премислив и отидов на електро,и сега не знам што ќе бидам,ќе видиме!

Da mi dozvolea,ke bev pijanist.A bidejki sum perfekcionist i profesionalec, ke bev najdobra! No,ete,ne me pustija moite,plasejki se deka ke fatam nekoja krivina,pa taka denes sum toa sto sum.Do sabajle bev zadovolna so toa sto sum,a sega vece imam druga misla!Ama toa e veke druga tema.Sepak ke bidam jas toa sto ocigledno treba da bidam.:)

da ne bev zensko ke bev mashko....ne jas sum SAMO za zatvorski cuvar!

Да не бев ова - т.е да не учев архитектура...
сигурно ќе бев фото модел :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Да не бев економист,ќе бев информатичар,најверојатно.не знам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom