Да не бев ова, ќе бев тоа:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Да не ја работев ваа работа сеа сигурно ќе лежев дома и ќе умирав од досада.

Да не бев музичар, ќе бев хммм...појма неам, ваљда нешто со авијација тоа ме влече контрола на летање на пример.

да не бев ова сигурно ке заглавев на гуц а после ке бев некоја бараба, нормално поради следење на блиските другари од основно

Da ne sum ova sto sum sega sigurno ke bev profesor vo sredno, no fala bogu na vreme se otkazav od pedagoski:icon_lol:

Ja bi bil garant nekoj trkac
1. F1
2.Moto Gp
3. WRC

Da ne ucev vo gimnazijata sto mi e preku ulica sto posto ke ucev vo nekoe uniformirano privatno sredno skolo....nekade vo stranstvo.
Ali zatoa ne mi smeta sto ucam vo normalno drzavno sredno uciliste kako i site drugi deca,i ne mi smeta sto 95% vo klasot mi se selsko naselenie i sto koga ke vlezam v ucilnica smrdi na loj od ovci ili na nafta od avtobus. Tolku :)
P.S i sigurno ke bev model i ke akav po svetot.:wink:

Hmmmm ocigledno ke bidam nesto sto nesakam kako rezultat na toa sto mi bese ponudeno na posluzavnik,odnosno semejna tradicija da se bide pravnik ili ekonomist,so e tuka e,a da ne ucev za toa so ucam sigurno eden den ke stanev uspesen primarius doktor J.P. :D , ili akterka,pijanistka,slikarka ili bilo sto povrzano so umetnost,a i ne e iskluceno nekoja pisatelka,hmmm moze moden kreator,neznam polna sum so ambicii,a i turisticki vodic boga mi zasto sakam da patuvam.

Zbratko напиша:
Ja bi bil garant nekoj trkac
1. F1
2.Moto Gp
3. WRC

А имаш возачка дозвола????
Или затоа велиш, да бев друго, првин ќе полошев, потоа....
Хехехехехе!
Се шегувам.

Јас, ако не можам да бидам спејс екслплорер не би се менувал со ова што сум.

da ne igraf kosharka !!!
hmmm sigurno bi bil !!!
a da profesionalen odzachar !!!
toa mi e najgolema zelba da chistam odzaci

Garfield напиша:
А имаш возачка дозвола????
Или затоа велиш, да бев друго, првин ќе полошев, потоа....
Хехехехехе!
Се шегувам.

Јас, ако не можам да бидам спејс екслплорер не би се менувал со ова што сум.

Моментално иам ... ама ако придузам вака да возам за брзо време ке ми ја земат возачката :)
А на кој му терба возачка зада вози ... дифтарски:kajg:

dajdo напиша:
da ne igraf kosharka !!!
hmmm sigurno bi bil !!!
a da profesionalen odzachar !!!
toa mi e najgolema zelba da chistam odzaci

Дајдо ... ај коа ке дојдес за 55 дена до кај мене да поминеш нешо оџако ми се запуши ...таман и времето е супер нама да имаш ризик да се лизнеш да паднеш.

Барем ја да ти ја исполнам желбата твоја неостварена :kajg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom