CSI: Miami

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување
Ерик Делко е :vozbud::drk:
а и за серијата секако немам зборови, најдобра од сите три е, најдобар шеф има-Хорацио и најдобра екипа се :)

Еј да не знае некој како се вика песната кога завршуваше вчерашната епизода? Со оној Лукас, сестра му и тоа шо ке ги сечат на градите и ке и пишуваат "Y" Ако знае некој како се викаше песната кога завршува филмот плззз нека каже! :back:

Јеееииии конечно тема за мојата омилена тв серија. Обожавам ЦСИ, посебно Мајами. Најмн. како лик го сакам Хорацио. Дејвид знае како да си ја изглуми улогата. Се однесува како прав шеф, и мн. е кул. Ама моментот е кога ќе ги стави или извади цвикерите. Опасно делува:) А како актери(и покрај тоа што сите се одлични) најмн. ги сакам David Caruso и Johnatan Togo. Дејвид за тоа како глуми и како ја има доживеано улогата, а Џонатан ем убаво глуми, ем најубав тип е во серијава:)

На Лас Вегас серијалот може вода да му носи, овде има повеќе акција, Хорацио е комбинација на Супермен и Бетмен и се разбира Чак факинг Норис, не за џабе е и најлошо оценета од цела 3ка ( Лас Вегас, Мајами и Њујорк ) . Што помалце акција, толку серијава е и подобра, тоа е и поентата, форезничарите, кои најмалку се експонирани во CSI Мiami .

Ја обожавам серијава и сите ги сакам и Њујорк и Лас Вегас и Мајами.
Малку на живци ми оди Хорацијо и неговиот "секси" цвик :icon_cool али специфичен е и го сакам неговиот тим.:)

93414__david_l.jpg

Сорриии ама CSI LAS VEGAS RULEZZZ
hehehehe најака е и има најоригинални приказни
:baeh:

Meне многу ми се филмаат овие од Мајами. Иако најмногу ги гледам, претерани се некои работи. Лас Вегас и Њу Јорк ми се "пообични", а се` на се` според мене најдобар е Лас Вегас серијалот.

Се е најфино али некако овде во Мајами сите докази сами им се покажуваат. Скоро ништо не бараат... Влагаат у просторија од 50м2 и туку наеднаш ќе здогледаат под масата кај левиот прозор и ќе најдат доказ...
Али се останато е најтоп... Иако Лас Вегас највеќе си ги сакам

Да не знае некој која по ред епизода беше вчера на А1?

Најубава е од сите ЦСИ до сеа...Многу ми е шема ХОрацио со цвајките...Ах Хорацио...:back: :)

Иако не си можат со Jim Carrey од горниот клип...

..од сите..мајами ми е омилена..супер! сите ликови се супер..ама Хорацио многу си го сакам..секогаш ладен...внатре гори ама никако тоа надвор да го покаже!! многу криво ми беше шо умре жена му..сестра му на Делко...забраев име... жал ми беше!! Последнава епизода на крај ја погледав..и сестрата на овој..ејј од 6 годни убиец..Гадно!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom