CSI: Miami

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување
Супер си е, ама во споредба со другите доаѓа на второ место, после Лас Вегас.

не знам зошто сите ме праат будала кога ќе кажам дека ЦСИ:Мајами е подобра од Лас Вегас и Њу Јорк (кои се далеку од лоши). ЈЕЕЕЕ не сум единствен што мисли така ! Хорацио
Во право си... Мајами е многу подобра и од Лас Вегас и од Њу Јорк...

super e serijava,ja obozavam retko se desava da propustam epizoda:icon_lol:

Некој да не знае колку сезони има CSI:Miami???

Сега се снимаат нови епизоди.Хоратио има син и ќе се појави неговата поранешна жена.Многу закон серија е.Кога гледам ЦСИ за мене е празник.Хоратио ЅВЕР!!!!!!

Mene pojce mi se svidja Las Vegas,ama ova e isto mnogu interesno.Mene mi e smesen Horatio koga gi vadi cvikerite ko nekoj Big Boss :)

Ахх не знаев дека имало тема за само екипата од Мајами..Како што пишав во темата за Цси, овие од Мајами ми се најзакон и глумци и све..Супер серија, немам пропуштено ни една епизода...И многу си ги сакам Ерик и Рајан :pipi:

Стварно е интересна серијата а посебен впечаток ми остава Хорацио со неговите реплики. Овој и на Чак Норис ќе му ја залепи :) А ова ме помоча од смех.

еј најзакон се...али Хорацио нешто се уфилмува со позата на главата онака накривен...:)

Стварно е интересна серијата а посебен впечаток ми остава Хорацио со неговите реплики. Овој и на Чак Норис ќе му ја залепи :) А ова ме помоча од смех.

хахахахаха еееее Џим не е саглам :pos2:

...ама NY заедно со Gary Sinise се незаменливи

Ја обожавам серијава.Мајами ми е омилен дел од сите делови на ЦСИ.

ОДлична е серијава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom