Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ја играв сега 1 саат, добар е мултиплеерот, не е копија од CoD само со додаден наносјут. Само нервира малце aim-от, некако чуден ми е, ама ваљда сето тоа е ствар на навика.

drugar da ne gi imas slucajno site leveli otvoreno oruznja ov aona ??? da mi pustis save game oti mn tesko odi vaka site jaki leveli jas 5 su sega ...

Иначе играта си ја играм..Кај мене нема никакви багови сега за сега..

drugar da ne gi imas slucajno site leveli otvoreno oruznja ov aona ??? da mi pustis save game oti mn tesko odi vaka site jaki leveli jas 5 su sega ...

Не бе кај тек сум до 8ми левел.

--- надополнето ---

Има некој информации колку копии се продадени?

http://www.gamerlive.tv/article/big...-shooter-competition-blockbuster-global-sales

Слабо продажбата.Нема ни 1 милион продадено.

Happy_Crysmas.jpg

North Koreans deserve something :)

Слабо продажбата.Нема ни 1 милион продадено.

KillZone 3
Bulletstorm
HomeFront
Crysis 2

Сите игри излегоа за разлика од неполн месец, и да изненадување е тоа што HomeFront засега е најпродавана. А сепак најлоша од сите

--- надополнето ---

За конзолите излезе 1.02 така да кај и да е и за пц. Играјте онлине додека можете :)

Баш ми е мило што толку малку продале, а нема ни многу да се зголеми таа бројка барем не на ПС3.
Според мене Homefront e баш најдобра од сите тие. Не требаше да избрзам и да ја купам Крајсис2 а и Килзон кога Homefront баш најмногу вреди.

Искочи и за PC 1.02 :( При инсталација ми вика дека неможе да ја лоцира Crysis 2 и да ја реинсталирам. Најнормално си работеше пред update-от Помош ? :(

Искочи и за PC 1.02 :( При инсталација ми вика дека неможе да ја лоцира Crysis 2 и да ја реинсталирам. Најнормално си работеше пред update-от Помош ? :(
Не можеш бидејќо Crysis2.exe e кракуван. Па и да направиш Update нема да можеш да играш бидејќи ќе ти треба крак за новиот Update.

Ја почнав колку толку, стигнав до таа мисијата кај шо ги тепаш тие шо ги горат луѓето, кога првпат ја зимаш фелине пушкана.Засеа нитуеден баг.Играм на тоа 2роно дификулти како и да е, и да прашам.HP-to ми е кај еnergy?све е во тоа енерџи?

Излезе новиот пач 1.2 ? Јас ја играв пред пола час онлајн и освен лаг што имав (мислам дека е до ЕА нешто, оти и Medal of Honor ми лагува) други проблеми немав. Моја теорија е дека на сервериве останаа само пирати, а тие со оригинал си играат на сервери соодветни за 1.2 пачот... ако е воопшто можно нешто вакво. Too good to be true :)

Ја почнав колку толку, стигнав до таа мисијата кај шо ги тепаш тие шо ги горат луѓето, кога првпат ја зимаш фелине пушкана.Засеа нитуеден баг.Играм на тоа 2роно дификулти како и да е, и да прашам.HP-to ми е кај еnergy?све е во тоа енерџи?
HP != Energy. Во 2кава HP-то е као на CoD - се зацрвенува екранот кога ти е low. Тоа energy е за све останато поврзано со nano suit. Значи ако ставиш "armor mode", ќе видиш дека кога ќе пукаат ќе ти се намалува energy, а кога целосно ќе ти истрошат ќе почне да ти се зацрвенува екранот што значи дека ти се троши HP и дека ако не се скриеш на неколку секунди си мртов.

BTW, играва се повеќе и повеќе ми заличува на CoD: Black Ops. Или у превод - најголемо РС разочарување за 2011та.

Ако нешто ви значи како показател, ја немам упалено веќе 5-6 дена.

Не ме влече ич...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom