Crysis 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Паа генерално би се сложил со Phoenix дека CELL се потешки за убивање, пошто ги има во поголем број, ама она Heavy-то од алиените е факинг тешко да се убие (освен ако немаш два-три JAW-а :)) Полесно ми беше Pinger-ите да ги убивам отколку нив.

А да приказната е многу добра, само сеуште се чудам дали и Номад и Psycho се заразиле од Ceph вирусот како Пропет и умреле или не умреле и се борат против Ceph на друга локација? И што се деси со Хелена Розентал?
Ако не фатат доволно пари од играва или ако се наполнат како брод ќе пуштат stand alone експанзија во која ќе се разработуваат овие ликови најверојатно.Или ќе чекаме на тројката.
Јас за тоа големото претежно C4 користев.Не ми претставуваа голем проблем вонземјаните митралез+Armor mode+Nano vision(ако е темно али често си го користев и денски кога имаше послаба прегледност)=OWNED ALIENS

Е добро де човекот се качил на дрво и тепа :)
A сега? :pos2:
95825044.jpg

Ако не фатат доволно пари од играва или ако се наполнат како брод ќе пуштат stand alone експанзија во која ќе се разработуваат овие ликови најверојатно.Или ќе чекаме на тројката.
Јас за тоа големото претежно C4 користев.Не ми претставуваа голем проблем вонземјаните митралез+Armor mode+Nano vision(ако е темно али често си го користев и денски кога имаше послаба прегледност)=OWNED ALIENS
*Phoenix* Ќе има ли Crysis3 ?

--- надополнето ---

Crysis 3 is going to be released in late 2011. The game is going to have AMAZING Graphics that are going to accede 2060p. It Will be released on the Ps3 only because the game needs Blueray to play it.Леле ако биде само за плејстејшн ..

Crysis 3 Recommended System Requirements:
Processor: Intel Xeon/i9 or Higher
Memory: 24GB
Hard Disk Space: 1-2TB
Graphics: 2x Nvidia Tesla running in SLI
DirectX®: DirectX 12, 13 and 14 support
Internet: At least 1000 mbit/s for online play
Keyboard/mouse: Only the most expensive keyboards and mouses avaible on the market

:pos2:

Има некој информации колку копии се продадени?

Crysis 3 Recommended System Requirements: Xbox720 or PS4 *

* PC's are not supported anymore by CryEngine technology

Е вака ќе изгледа, веруј ми! :pos:

--- надополнето ---

Има некој информации колку копии се продадени?

Паа нема ама сигурно ќе објават наредниве денови. Не верувам дека ќе има слаба продажба, верзиите за конзоли ќе ги напунат со пари :)

Се надевам дека ќе има добра продажба за PC за да може да го имаме и третиот дел.

Паа генерално би се сложил со Phoenix дека CELL се потешки за убивање, пошто ги има во поголем број, ама она Heavy-то од алиените е факинг тешко да се убие (освен ако немаш два-три JAW-а :)) Полесно ми беше Pinger-ите да ги убивам отколку нив.

А да приказната е многу добра, само сеуште се чудам дали и Номад и Psycho се заразиле од Ceph вирусот како Пропет и умреле или не умреле и се борат против Ceph на друга локација? И што се деси со Хелена Розентал?

Може во тројката во некојси град ќе се борат они против ЦЕФ-овите :)

Вие немате вакви багови?
crysis22011040320353438.jpg
Ова се graphics glitches и ги има премногу во играва. Crytek не си ја завршиле работата ко што треба. Е така им е кога прават порт од конзола на рс... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom