MasteR_#0
Addict
- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 3.154
- Поени од реакции
- 879
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја играв сега 1 саат, добар е мултиплеерот, не е копија од CoD само со додаден наносјут. Само нервира малце aim-от, некако чуден ми е, ама ваљда сето тоа е ствар на навика.
Иначе играта си ја играм..Кај мене нема никакви багови сега за сега..
drugar da ne gi imas slucajno site leveli otvoreno oruznja ov aona ??? da mi pustis save game oti mn tesko odi vaka site jaki leveli jas 5 su sega ...
Има некој информации колку копии се продадени?
Слабо продажбата.Нема ни 1 милион продадено.
Не можеш бидејќо Crysis2.exe e кракуван. Па и да направиш Update нема да можеш да играш бидејќи ќе ти треба крак за новиот Update.Искочи и за PC 1.02При инсталација ми вика дека неможе да ја лоцира Crysis 2 и да ја реинсталирам. Најнормално си работеше пред update-от Помош ?
![]()
HP != Energy. Во 2кава HP-то е као на CoD - се зацрвенува екранот кога ти е low. Тоа energy е за све останато поврзано со nano suit. Значи ако ставиш "armor mode", ќе видиш дека кога ќе пукаат ќе ти се намалува energy, а кога целосно ќе ти истрошат ќе почне да ти се зацрвенува екранот што значи дека ти се троши HP и дека ако не се скриеш на неколку секунди си мртов.Ја почнав колку толку, стигнав до таа мисијата кај шо ги тепаш тие шо ги горат луѓето, кога првпат ја зимаш фелине пушкана.Засеа нитуеден баг.Играм на тоа 2роно дификулти како и да е, и да прашам.HP-to ми е кај еnergy?све е во тоа енерџи?